Synspunkt: Universitetsansatte kan bidrage aktivt

Presse/medie

Beskrivelse

Allan Næs Gjerding, der er Ph.D. og lektor i erhvervsøkonomi og erhvervsøkonomisk studieleder på Aalborg Universitet, opfordrer i Synspunkt til, at man bruger universitetsforskere som forandringsagenter i den udvikling, der pt. er i gang på landets universiteter. Allan Næs Gjerding vurderer, at den offentlige debat ofte har en undertone af, at universitetsforskere 'snyder på vægten, når de kan komme af sted med det', og at det præger debatten om den nye universitetslov. Universiteterne har højtuddannede og initiativrige medarbejdere, der ofte er blandt de førende eksperter på deres felt, og central viden om, hvordan man løser universiteternes problemer og udvikler deres aktiviteter, ligger hos medarbejderne. Derfor vil det være klogt at inddrage medarbejderne aktivt i udviklingen, skriver Allan Næs Gjerding.
Periode7 sep. 2005

Mediedækning