Beskrivelse

I dette temaafsnit har vi besøg af Stine Ejsing-Duun, som er lektor i design, teknologi og læring på Aalborg Universitet.

Vi taler med Stine om, hvordan hun lykkes med at inddrage legende tilgange i et højakademisk miljø på universitetet, og hvorfor det legende er en helt central del af en god måde at lære på - også online.

Afsnittet er det tredje i vores temaserie om legende tilgange i onlineundervisning, som udkommer løbende hen over efteråret.

Periode12 okt. 2020

Mediebidrag

Mediebidrag

• TitelTemaafsnit 3: Stine Ejsing-Duun om skabende processer i onlineundervisning
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbPlayful Learning Podcast
    MedietypePodcast
    Varighed/længde/størrelse34 minutter
    LandDanmark
    Dato12/10/2020
    BeskrivelseSiden nedlukningen af samfundet tilbage i marts har onlineundervisning været hverdagskost for undervisere og studerende i hele landet. I Playful Learning-programmet har nødomlægningen været en anledning til at blive klogere på, hvad en legende tilgang kan bidrage med i onlineundervisning, og hvilke barrierer der er forbundet med at inddrage legende stemninger i det digitale undervisningsrum.

Producer/forfatterTobias Heiberg; Mathilde Wistoft
    URLhttps://soundcloud.com/user-635639670/temaafsnit-3-stine-ejsing-duun-om-vanebrud-i-onlineundervisning
    PersonerStine Ejsing-Duun

• Online undervisning