Terma tror på organisk viden og samarbejde

Presse/medie

Beskrivelse

Terma A/S producerer bl.a. højteknologiske selvbeskyttelsessystemer, radarsystemer og rumfartsudstyr til både militære og civile kunder, men alligevel er det ikke den konkrete videnskabelige viden eller antallet af patenter, der er afgørende for virksomhedens 56-årige lange tradition for at udvikle og skabe ny banebrydende viden, siger adm. direktør i Terma, Jens Maalø. Det handler derimod om et organisk samspil mellem viden om teknologi, viden om markedsmæssige forhold og viden om et bestemt domæne. Forskningsmæssigt samarbejder Terma med flere universiteter. Senest har man sammen med forskere fra Aalborg Universitet udviklet et 3D-lydsystem, der gør en jagerpilot i stand til via høresansen at afgøre, hvor et missil kommer fra.
      Periode16 sep. 2005

Mediedækning

Mediedækning

• TitelTerma tror på organisk viden og samarbejde