Udsatte boligområder: "Gør nu noget ved de sociale problemer"

Presse/medie

Beskrivelse

Regeringen præsenterer i dag sin ghettostrategi, der ifølge foreløbige meldinger indeholder et forbud mod familiesammenføring i udsatte boligområder, nedrivning af boligblokke og børnehavetvang for børn, der taler dårligt dansk. Men hverken de forslag eller oppositionens forslag er den rette vej, vurderer Hans Skifter Andersen, seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet og mangeårig forsker i de udsatte boligområder. - Ofte hænger de unges adfærd sammen med, at de kommer fra dårlige sociale forhold med dårligt fungerende forældre. Der har vi rigtig god erfaring med, at en målrettet indsats over for både børn og voksne er det, der virkelig batter, siger han (Christina Agger)
Periode26 okt. 2010

Mediedækning