Venstre-mand: Fodfejl i kampen for politiskole

• Adam Diderichsen

Presse/medie

Beskrivelse

At have politiskoler fysisk adskilt fra andre uddannelser burde være et krav fra Rigspolitiet, mener bestyrelsesmedlem i Fredericia, Kurt Kingod (V). Kurt Kingod mener ikke, at Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard (S), har gjort det tilstrækkeligt klart overfor Rigspolitiet, at de kan råde over hele Bülows Kaserne, når de oprette den nye politiskole. Det er vigtigt, at der ikke er civile, da Rigspolitiet vurderer, at politifolk og –bygninger er potentielle terrormål. Ekstern lektor i politividenskab på Aalborg Universitet, Adam Diderichsen, mener, at det ville være sundt for de uddannelsessøgende, hvis flere uddannelser huserede sammen med politieleverne, men forstår godt, at sikkerhed i forhold til terror og angreb bliver tænkt ind i projektet.
Periode12 jun. 2016

Mediedækning