• PlaceringVis på kort

    Kroghstræde 5

    Room 09

    Aalborg Øst

    9220

    Danmark

Udstyrsdetaljer

Beskrivelse

Det digitale data- og metodelaboratorium for Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet.

CALDISS er et digitalt data- og metodelaboratorium for alle med tilknytning til det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet på AAU. Laboratoriet er en online platform for Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet på AAU, hvor nye muligheder inden for databehandling, digitale data og digitale metoder adresseres.

Hovedformålet med laboratoriet er at hjælpe alle med tilknytning til Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet ved AAU til at realisere de potentialer, som udviklinger inden for digital humaniora og samfundsvidenskab rummer og sikre, at disse potentialer udnyttes i forskningen og undervisningen på fakultetet samt formidles til relevante aktører i lokalsamfundet.

CALDISS tilbyder dataleverancer og projektsamarbejder med forskere på det humanistiske og samfundsvidenskabelige fakultet. Ønsker du at drøfte mulighederne for et projektsamarbejde eller dataleverancer, så tøv ikke med at kontakte os.

Fingerprint

Udforsk forskningsområderne, hvor dette udstyr er blevet brugt. Disse etiketter er oprettet på baggrund af de relaterede publikationer. Sammen danner de et unikt fingerprint.