Energy Lab

  Facilitet: Laboratorie

   Udstyrsdetaljer

   Beskrivelse

   Online tilgængeligt software til analyse af energisystemer med tilhørende data og modeller.

   EnergyLab faciliterer software og ressourcer til analyser af energisystemer. Dette gøres igennem at stille analyseværktøjet EnergyPLAN frit tilgængeligt. Dette kan benyttes af planlæggere, forskere og andre med interesse i at analysere f.eks. omstillingen til 100% vedvarende energi, fjernvarme systemer mv. Disse analyser kan foregå på lokalt og nationalt niveau.

   I forbindelse med EnergyPLAN stilles også en række ressourcer tilgængeligt. Det er blandt andet træningsopgaver, manualer, dataset og allerede eksisterende modeller for udvalgte lande og byer.
   EnergyLab står for den konstante udvikling af softwaren EnergyPLAN, hvor der typisk udgives en ny version hvert halve år. Derudover er der mulighed for support på brugen af værktøjet, ligesom EnergyLab sikrer at modeller, data og andet udvikles og lægges på hjemmesiden til afbenyttelse af brugerne.
   Foto tilknyttet udstyr - EnergyLab.png

   Fingerprint

   Udforsk forskningsområderne, hvor dette udstyr er blevet brugt. Disse etiketter er oprettet på baggrund af de relaterede publikationer. Sammen danner de et unikt fingerprint.