Multisensory Experience Lab (ME-Lab)

  Facilitet: Laboratorie

  • Placering

   A.C. Meyers Vænge 15

   A, 2.0.041

   København

   2450

   Danmark

  Udstyrsdetaljer

  Beskrivelse

  I Multisensory Experience Lab (ME-Lab) arbejder vi med virtual reality (VR) og sanselige oplevelser. Vi udforsker sammenspillet mellem forskellige former for input og output i interaktive applikationer. Vi er interesserede i udvikling af nyskabende hardware og software teknologi samt evaluering af brugeres oplevelser.

  Vi anvender denne teknologi inden for sundhedsområdet, rehabilitering, træning, læring og underholdning. Vi er specielt interesserede i forskning relateret til design af interaktiv lyd i multisensoriske miljøer, rendering og rumliggørelse af lyd, simulering af virtuelle gang-oplevelser, haptiske interfaces, filmisk VR og evaluering af brugeres oplevelser i multisanselige miljøer.

  Det nuværende og fremtidige arbejde udført i ME-Lab fokuserer på brugen af multisensorisk teknologi (f.eks. virtual og augmented reality) og kan opdeles i tre brede kategorier:

  Grundforskning - Vi bestræber os på at forbedre immersive teknologi og forstå brugerne af denne (f.eks. perception, kognition og affekt).
  Anvendt forskning - Vi bestræber os på at assistere og selvstændiggøre specifikke brugergrupper ved hjælp af immersiv teknologi.
  Kunst og kultur - Vi bestræber os på at udforske nye kunstneriske udtryksformer og bevare kulturel arv ved hjælp af immersiv teknologi.

  UDSTYR OG FACILITETER
  •  Lyddødt rum
  •  Et stort rum med et sorrund system med 64 kanaler
  •  Flere hovedmonterede skærme (VIVE, Oculus Rift)
  •  Motion capture system fra NaturalPoint med 16 kameraer

  STED
  Bygning A (A.C. Meyers Vænge 15), 0 (kælderen)
  Foto tilknyttet udstyr

  Fingerprint

  Udforsk forskningsområderne, hvor dette udstyr er blevet brugt. Disse etiketter er oprettet på baggrund af de relaterede publikationer. Sammen danner de et unikt fingerprint.