Organisationsprofil

Organisationsprofil

Forskningsleder: Professor Michael Gaihede

 

Afdelingen står væsentligst for klinisk forskning inden for ØNH-sygdomme, men også basal forskning indenfor mellemørefysiologi og mundhule-svælg cancer. Dertil kommer en række tværfaglige samarbejder med Aalborg Universitet med feks. TKS ’tunge-kontrol-system’, hvor tetraplegikere udstyres med klinisk tunge piercing og kan styre bla. en kørestol vha. denne; og med SMI-gruppen vedr. ændringer i smertetærskler hos patienter med søvn-apnoe.

I Audiologisk regi kan BEAR ’Better Hearing Rehabilitation’ projektet fremhæves, som fokuserer på forbedring af høretest og den afledte behandling med høreapparater. Projektet rækker tværfagligt langt ud med deltagelse af AAU, SDU, OUH, DTU og RH, og det er finansieret af Innovationsfonden og industri. Desuden er vestibulogisk forskning veletableret og fundament for et nyt ’Center for Svimmelhed og Balance’.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.