• PostadresseVis på kort

    Pontoppidanstræde 103

    9220 Aalborg Øst

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Muskulo-skeletal modellering i AnyBody forskningsgruppen.

Gruppens aktiviteter er funderet i ekspertviden om numeriske og mekaniske metoder anvendt på biologiske systemer. Arbejdet er centreret om muskulo-skeletal modellering, som har ført til udvikling af the AnyBody Modeling System og dets tilhørende bibliotek af muskulo-skeletale modeller, men gruppen arbejder også med faststofmekaniske problemstillinger i både hårde og bløde væv. Gruppen har tætte forbindelser til Institut for Sundhedsvidenskab og Teknologi.

Typiske anvendelser af gruppens arbejde er indenfor sundhedsvidenskab, sport, genoptræning, produktudvikling og ergonomi, og eksempler er planlægning af ortopædkirurgiske indgreb, forebyggelse af tryksår, design af badmintonketsjere, analyse af teknikker i fodboldspark, design of tilpasning af kørestole, analyse af træthedsudvikling hos bilister og arbejdspladsdesign.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.