CASTOR - Sociologisk og kriminologisk forskning om social differentiering og social kontrol

  • PostadresseVis på kort

    Fibigerstræde 13

    9220 Aalborg Øst

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

CASTOR er en forskningsgruppe fokuseret på sociologiske og kriminologiske undersøgelser af civilsamfundet. CASTOR arbejder særligt med social differentiering, fællesskaber og social kontrol og ændringer tæt forbundet med inklusions- og udstødelsesprocesser i samfundet.

Vores forskning er fokuseret på klasse, køn, etnicitet og alder, og meget af vores arbejde har været relateret til emner som civilsamfund, kriminalitet og konsekvensen af strafudmåling, livsstil og identiteter, work- life-balance, medborgerskab, politiske identiteter, migration og globalisering.

CASTORs forskere bruger en bred vifte af kvantitative og kvalitative metoder, og undersøgelser er ofte baseret på mixed method-designs.

Støtte til unge forskere og uddannelse af ph.d.-studerende er en af de vigtigste opgaver for forskergruppen. En stor del af dette er uddannelse og støtte på forskergruppemøder og seminarer, hvor vi inviterer til præsentation af artikler med efterfølgende kritik og diskussion.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.