Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling

• A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

Se mere på vores hjemmeside: www.dist.aau.dk og www.cdist.dk

Omstillingen til et mere bæredygtigt samfund kræver at mange forskellige aktører i virksomheder, kommuner og i samfund får mulighed for at udvikle deres viden og kapacitet til at handle på nye måder. Det nye Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling ved Aalborg Universitet København har som sin vision at udvikle forståelser, redskaber og fremgangsmåder som gør det muligt for aktører at deltage i og lede omstillingen mod et bæredygtigt samfund. Centret vil fokusere sin forskning og formidling gennem en kombination af faglige indsigter i designprocesser, innovation og tilrettelæggelse af bæredygtige omstillinger i samfundet. Centret er en unik satsning – en af de største indenfor forskning i bæredygtig udvikling i Danmark. Det er etableret som et led i Aalborg Universitets nye satsning på et kreativt erhvervsorienteret udviklingsmiljø i Københavns Sydhavn. Den videre udvikling af centret vil ske i samspil med etablering af en bred kontaktflade med virksomheder, myndigheder og samfund indenfor forskning, innovation og uddannelse.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Denmark Samfundsvidenskab
energy Samfundsvidenskab
theory-practice Samfundsvidenskab
innovation Samfundsvidenskab
sustainability Geo- og miljøvidenskab
housing Samfundsvidenskab
engineering Samfundsvidenskab
energy consumption Samfundsvidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2006 2023

Publikationer 1991 2019

(Re)introducing embodied practical understanding to the sociology of sustainable consumption

Jacobsen, M. H. & Hansen, A. R., 13 maj 2019, I : Journal of Consumer Culture.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Achieving sustainability transitions in residential energy use across Europe: The importance of problem framings

Jensen, C. L., Goggins, G., Røpke, I. & Fahy, F., 2019, I : Energy Policy. 133

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang

Ageing population in Danish single-family houses: Energy efficiency and other challenges illustrated by the “Single-family housing atlas” and home research

Jensen, J. O. & Mechlenborg, M., 20 aug. 2019, s. 1. 17 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

Fil

Best Paper Award by an Early Career Scholar

Anders Rhiger Hansen (Modtager), 30 jun. 2018