Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling

• A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

Se mere på vores hjemmeside: www.dist.aau.dk og www.cdist.dk

Omstillingen til et mere bæredygtigt samfund kræver at mange forskellige aktører i virksomheder, kommuner og i samfund får mulighed for at udvikle deres viden og kapacitet til at handle på nye måder. Det nye Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling ved Aalborg Universitet København har som sin vision at udvikle forståelser, redskaber og fremgangsmåder som gør det muligt for aktører at deltage i og lede omstillingen mod et bæredygtigt samfund. Centret vil fokusere sin forskning og formidling gennem en kombination af faglige indsigter i designprocesser, innovation og tilrettelæggelse af bæredygtige omstillinger i samfundet. Centret er en unik satsning – en af de største indenfor forskning i bæredygtig udvikling i Danmark. Det er etableret som et led i Aalborg Universitets nye satsning på et kreativt erhvervsorienteret udviklingsmiljø i Københavns Sydhavn. Den videre udvikling af centret vil ske i samspil med etablering af en bred kontaktflade med virksomheder, myndigheder og samfund indenfor forskning, innovation og uddannelse.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Denmark Samfundsvidenskab
energy Samfundsvidenskab
theory-practice Samfundsvidenskab
innovation Samfundsvidenskab
sustainability Geo- og miljøvidenskab
Sustainable development Teknik og materialevidenskab
Energy utilization Teknik og materialevidenskab
housing Samfundsvidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2006 2023

Publikationer 1991 2019

(Re)introducing Embodied Practical Understandings to the Sociology of Sustainable Consumption

Jacobsen, M. H. & Hansen, A. R., 2019, (Accepteret/In press) I : Journal of Consumer Culture.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Aging population in Danish single-family houses: Energy efficiency and other challenges illustrated by the “Single-family housing atlas” and home research

Mechlenborg, M. & Jensen, J. O., 22 jan. 2019, (Afsendt).

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Automation, smart homes and symmetrical anthropology: Non-humans as performers of practices?

Gram-Hanssen, K., 2019, Social Practices and Dynamic Non-Humans: Nature, Materials and Technologies. Maller, C. & Strengers, Y. (red.). Palgrave Macmillan, s. 235-253 19 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Best Paper Award by an Early Career Scholar

Anders Rhiger Hansen (Modtager), 30 jun. 2018

Kenneth E. Boulding Memorial Award