Organisationsprofil

Center for Dialog og Organisation er et kommunikationsfagligt miljø af yngre og ældre forskere, vejledere og kommunikationstrænere tilknyttet Institut for Kommunikation ved Aalborg Universitet. Gennem samarbejde med medarbejdere på alle niveauer har Center for Dialog og Organisations medlemmer udviklet viden om professionel ansigt-til-ansigt kommunikation mellem mennesker i organisationer og institutioner. Det kalder vi interpersonel organisationskommunikation, eller i forkortet form IPOK.

Center for Dialog og Organisations formål er at:

• styrke integrationen mellem teori og praksis i undervisning, forskning og i samarbejde med eksterne partnere
  • udvikle og formidle forskning i interpersonel organisationskommunikation (IPOK)
  • udvikle et levende fagligt miljø, der kan støtte speciale- og Ph.d -studerende, der arbejder med IPOK
  • styrke netværk og kontakter til eksterne målgrupper inden for private virksomheder og offentlige institutioner
  • udbygge nationale og internationale netværk med forskere og praktikere.
  • udvikle en demokratisk organisation
  • at give Væksthusets medlemmer mulighed for at udvikle sig i overensstemmelse med Center for Dialog og Organisations målsætninger

• Ledelse og Organisation
  • interpersonel organisationskommunikation
  • Fra teori til praksis

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Publikationer

A contribution to the ontology of the Fundamentals of Care framework from a wonder-based approach.

Hansen, F. T. & Jørgensen, L. B., jun. 2020, I : Journal of Clinical Nursing. 29, 11-12, s. 1797-1807 11 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

• Apophatic Inquiry: Living the Questions Themselves

Hansen, F. T., visse, M. & Leget, C., 2020, (Accepteret/In press) I : International Journal of Qualitative Methods.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

At tænke med hjertet: en introduktion til eksistentiel praksisfænomenologi

Hansen, F. T. & Thorsted, A. C., 2020, (Afsendt)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Vært for @AAUforskeren på Twitter

Dennis Jim Frederiksen (Andet)

2 mar. 20208 mar. 2020

Aktivitet: Andet

Forskningsseminar med professor Kari Martinsen

Finn Thorbjørn Hansen (Deltager)

5 dec. 2019

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Undringsworkshop: Hvad er undring og undrings-dreven innovation i et eksistentielt perspektiv?

Finn Thorbjørn Hansen (Foredragsholder)

19 nov. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed