Center for dokumentation og forskning i musikterapi

• Postadresse

Kroghstræde, 6, 6

9220 Aalborg Ø

Organisationsprofil

Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS) er knyttet til undervisnings- og forskningsmiljøet i musikterapi på Aalborg Universitet. Målet med centret er dels at indsamle og formidle forskningsbaseret viden om musikterapi, og dels at få en platform for samarbejds- og forskningsprojekter mellem eksterne parter og musikterapimiljøet på Aalborg Universitet.

CEDOMUS er knyttet til Vidensgruppen Musikterapi under Institut for Kommunikation, og ledes af lektor Ulla Holck, ph.d., lektor ved Aalborg Universitet. Centret åbnes d. 28.9.2012 i forbindelse med musikterapiuddannelsens 30 års jubilæum.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.