Center for dokumentation og forskning i musikterapi

• Kroghstræde, 6, 6

9220 Aalborg Ø

Organisationsprofil

Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS) er knyttet til undervisnings- og forskningsmiljøet i musikterapi på Aalborg Universitet. Målet med centret er dels at indsamle og formidle forskningsbaseret viden om musikterapi, og dels at få en platform for samarbejds- og forskningsprojekter mellem eksterne parter og musikterapimiljøet på Aalborg Universitet.

CEDOMUS er knyttet til Vidensgruppen Musikterapi under Institut for Kommunikation, og ledes af lektor Ulla Holck, ph.d., lektor ved Aalborg Universitet. Centret åbnes d. 28.9.2012 i forbindelse med musikterapiuddannelsens 30 års jubilæum.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Music Therapy Medicin og biovidenskab
Music Medicin og biovidenskab
music therapy Samfundsvidenskab
Dementia Medicin og biovidenskab
Prisoners Medicin og biovidenskab
Group Psychotherapy Medicin og biovidenskab
spontaneity Samfundsvidenskab
music Samfundsvidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2011 2020

GIM in groups: the potentials of shared journeys

Lindvang, C.

01/06/201931/12/2019

Projekter: ProjektAndet

Musikterapi til skizofrenipatienters negative symptomer

Pedersen, I. N., Aagaard, J., Bonde, L. O., Hannibal, N. & Lindvang, C.

01/10/201601/07/2020

Projekter: ProjektForskning

Publikationer 1993 2020

Training therapy in groups

Bidragets oversatte titel: Læreterapi i gruppeLindvang, C., 2020, (Under udarbejdelse) Tuning the Therapist. Pedersen, I. N. & Lindvang, C. (red.). Jessica Kingsley Publishers

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

Tuning the Therapist. An Academic Training Model of Resonant Learning

Bidragets oversatte titel: At finstemme terapeuten: En akademisk træningsmodel med resonerende læringsprocesser.Pedersen, I. N. (red.) & Lindvang, C. (red.), 2020, (Under udarbejdelse) London: Jessica Kingsley Publishers. 280 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

Åben adgang

DMTFs Fyrtårnspris

Lars Ole Bonde (Modtager), 27 sep. 2019

Pris: Ærespriser og udnævnelser

Fil

Aktiviteter 2011 2019

Musik, hukommelse & humør. Oplev hvordan musik virker ved demens og få indblik i mekanismerne bag

Jens Anderson-Ingstrup (Oplægsholder), Hanne Mette Ochsner Ridder (Oplægsholder)
11 okt. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Everybody can sing. Class choir as health promotion in a large school in a Copenhagen suburb

Lars Ole Bonde (Foredragsholder)
25 sep. 2019

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Dans og sang - holder hjernen i gang. Om at bevæge sig til og blive bevæget af musik og dans.

Lars Ole Bonde (Foredragsholder)
24 sep. 2019

Presse/medie

Stor hæderpris til forsker fra VIA