Center for dokumentation og forskning i musikterapi

• Kroghstræde, 6, 6

9220 Aalborg Ø

Organisationsprofil

Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi (CEDOMUS) er knyttet til undervisnings- og forskningsmiljøet i musikterapi på Aalborg Universitet. Målet med centret er dels at indsamle og formidle forskningsbaseret viden om musikterapi, og dels at få en platform for samarbejds- og forskningsprojekter mellem eksterne parter og musikterapimiljøet på Aalborg Universitet.

CEDOMUS er knyttet til Vidensgruppen Musikterapi under Institut for Kommunikation, og ledes af lektor Ulla Holck, ph.d., lektor ved Aalborg Universitet. Centret åbnes d. 28.9.2012 i forbindelse med musikterapiuddannelsens 30 års jubilæum.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Clinical supervision for internship students

Bidragets oversatte titel: Klinisk supervision for studerende i praktikPedersen, I. N., Holck, U. & Ridder, H. M. O., 2020, (Under udarbejdelse) Tuning the Therapist.: An Academic Training Model of Resonant Learning.. Pedersen, I. N., Lindvang, C. & Beck, B. D. (red.). London: Jessica Kingsley Publishers, 20 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

Conceptualizing attunement in dementia care- a meta-ethnographic review

Krøier, J. K., McDermott, O. & Ridder, H. M. O., 2020, I : Arts & Health.

Publikation: Bidrag til tidsskriftReview (oversigtsartikel)Forskningpeer review

Faglige handlingsforståelser i socialpædagogik og musikalsk samvær med borgere med erhvervet hjerneskade

Stenderup, T. & Ridder, H. M. O., 2020, I : Tidsskrift for Socialpædagogik. 23, 1, s. 105-117

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review