• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

The Centre for Mobility and Urban Studies (C-MUS) at Aalborg University is a trans-disciplinary research collaboration between mobility researchers from the Humanities Faculty, Social Science Faculty and Engineering, Science and Medicine Faculty at Aalborg University.

The centre aims to contribute to mobility research at the highest international level. C-MUS contributes to the development of theories, concepts and analytical frameworks of mobility studies as well as working with empirical studies embracing disciplinary approaches from urban studies, ethnography, geography, sociology, consumer studies, media studies, discourse studies, urban design, urban planning and management, city politics, urban traffic planning and engineering, and tourism studies.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Denmark Samfundsvidenskab
Biometrics Teknik og materialevidenskab
everyday life Samfundsvidenskab
Lighting Teknik og materialevidenskab
travel Samfundsvidenskab
staging Samfundsvidenskab
Face recognition Teknik og materialevidenskab
Cameras Teknik og materialevidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 1998 2022

Publikationer 1996 2020

Project and Design Literacy as Cornerstones of Smart Education: Proceedings of the 4th International Conference on Smart Learning Ecosystems and Regional Development

Rehm, M. (red.), Saldien, J. (red.) & Manca, S. (red.), 2020, (Accepteret/In press) Springer.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

A Double-Deep Spatio-Angular Learning Framework for Light Field based Face Recognition

Sepas-Moghaddam, A., Haque, M. A., Correia, P. L., Nasrollahi, K., Moeslund, T. B. & Pereira, F., 8 maj 2019, (Accepteret/In press) I : I E E E Transactions on Circuits and Systems for Video Technology.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Face recognition
Biometrics
Cameras
Neural networks
Experiments

A long conversation: On meetings, travels and conversations with John Urry

Jensen, O. B., 2019, Mobilities and Complexities. Jensen, O. B., Kesselring, S. & Sheller, M. (red.). London: Routledge, s. 148-154 7 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

conversation
mobility research
travel