Center for Præhospital- og Akutforskning

• Søndre Skovvej 15, Forskningens Hus

9000 Aalborg

Danmark

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

• 1 Igangværende

Acute care pathways for patients calling the out-of-hours services

Søvsø, M. B., Huibers, L., Bech, B. H., Christensen, H. C., Christensen, M. B. & Christensen, E. F., 27 feb. 2020, I : BMC Health Services Research. 20, 1, 10 s., 146.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
    Fil
  • 13 Downloads (Pure)

Acute disease or injury - whom to call? Patients contacting the Danish out-of-hours health care services

Bidragets oversatte titel: Akut sygdom eller tilskadekomst - hvem ringer man til?: Patienter der kontakter de danske akutte sundhedstilbud udenfor egen læges åbningstidBreinholt Søvsø, M., 2020, Aalborg Universitetsforlag. 69 s. (Aalborg Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Åben adgang
    Fil

Age-specific trends in incidence and survival of out-of-hospital cardiac arrest from presumed cardiac cause in Denmark 2002–2014

Winther-Jensen, M., Christiansen, M. N., Hassager, C., Køber, L., Torp-Pedersen, C., Hansen, S. M., Lippert, F., Christensen, E. F., Kjaergaard, J. & Andersson, C., jul. 2020, I : Resuscitation. 152, s. 77-85 9 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

• Presse/medier