CITS - Center for Intelligente Transport Systemer

9220 Aalborg

Organisationsprofil

Forskning og viden

CITS er et forskningscenter, der har viden om ITS som sit fokusområde. Formålet med CITS er at fremme samarbejdet og vekselvirkningen mellem de relevante forskningsmiljøer på Aalborg Universitet og understøtte en intern vidensgenerering på forsknings- og uddannelsesområdet inden for ITS. Det er ambitionen, at CITS skal stå for planlægning af uddannelsesaktiviteter inden for ITS på universitetet.

Brobygning

Derudover er CITS også eksternt orienteret og koordinerer forskningsaktiviteter i samarbejde med virksomheder. Målet er at formidle og udveksle temaer, problemstillinger og resultater, så både universitet og erhvervsliv kan få tilført ny viden. Forskningssamarbejder mellem Aalborg Universitet, nordjyske virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer inden for ITS står højt på dagsordenen.

En hovedaktivitet i CITS er formidling. Centret indsamler og formidler viden om aktiviteter og forskning inden for ITS. Det sker bl.a. gennem samarbejder med nationale og internationale ITS organisationer.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

EASE: Intervention mod fartsyndere

Lahrmann, H., Rasmussen, L. R., Olesen, A. V., Møller, K., Møller, M., Hels, T., Stevens, H., Sølund, J., Madsen, T. K. O. & Agerholm, N.

01/11/201930/04/2023

Projekter: ProjektForskning

• Cykeljakken

Lahrmann, H. & Hovedskou, M. M.

01/11/2012 → …

Projekter: ProjektForskning

A large-scale study on the speed-calming effect of speed humps

Agerholm, N., Sørensen, L. H., Gøeg, P. R., Lahrmann, H. & Olesen, A. V., 12 maj 2020, (Accepteret/In press) I : Transactions on Transport Sciences. s. 1-13 13 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Estimering af antal personskader efter trafikulykker i Danmark baseret på selvrapportering

Lahrmann, H., Møller, K. M. & Olesen, A. V., jun. 2020, Kbh.: Institut for Byggeri, By og Miljø (BUILD), Aalborg Universitet. 12 s. (BUILD Rapport; Nr. 2020:17).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Åben adgang

A Hybrid Learning Approach to Stochastic Routing

Pedersen, S. A., Yang, B. & Jensen, C. S., 2019. 1 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

• Priser

IEEE TCDE Impact Award

Jensen, Christian S. (Modtager), 2019