CUBB - Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Velkommen til CUBB – Center for Udvikling af Borgerinddragende Beskæftigelsesindsatser. Her arbejder et tværfagligt team af forskere fra Aalborg Universitet sammen med kommuner om at skabe forandring og ny viden på beskæftigelsesområdet, med særligt fokus på udsatte grupper af arbejdsløse. Med udsatte mener vi grupper, der har andre problemer end arbejdsløshed og kan ofte være personer der er i ressourceforløb eller er aktivitetsparate modtagere af kontanthjælp, uddannelseshjælp eller integrationsydelse. Udviklingen i kommunernes beskæftigelsesindsatser og vores forskning er  fokuseret  på en række potentialer, som blandt andet handler om at udvikle reel inddragelse  og samskabelse med borgerne, helhedsorienterede indsatser og virksomhedssamarbejdet i det social- og beskæftigelsespolitiske felt.

I menuen til højre kan du finde mere viden om CUBB og potentialerne og desuden læse om forskningsgruppen, partnerne og downloade nye artikler og forskningspublikationer. Du kan også tilmelde dig nyheder fra CUBB  nederst på på denne side.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.