D4Learning: Digital, Dialogisk, Demokratisk Dannelse

• Kroghstræde 3

9220 Aalborg Ø

Organisationsprofil

The research group, D4Learning, works with the study and development of innovative digital, dialogic learning processes, which support inclusive democratic development.

D4Learning works with it-integrating learning at all levels and with the design, facilitation and evaluation of innovative technology-integrating processes of learning with an emphasis and view on quality directed towards the future.

D4Learning addresses processes of learning and development of competencies of learning/teaching (e.g. teacher education) at all levels in the education system as well as processes of teaching/learning in both national and international contexts.

Included in a D4Learning perspective is also, more concretely, a wish to engage in mixed methods and action research (e.g. Design based research – DRB), research in own practice, and cross-disciplinary and trans-disciplinary mode2 research, and e.g. through the glases of DRB methodology to study and enhance dialogic and democratic quality in design/cultivation of NEW knowledge (as opposed to knowledge reproduction).

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

learning Samfundsvidenskab
teacher Samfundsvidenskab
student Samfundsvidenskab
inclusion Samfundsvidenskab
Teaching Samfundsvidenskab
education Samfundsvidenskab
school Samfundsvidenskab
ADHD Samfundsvidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2012 2021

BT: Beyond technology in primary schools: the role of technology ownership in different subjects and the impact on pedagogy

Otrel-Cass, K., Gnaur, D., Bruun, M. H., Poulsen, B., Kristensen, C., Olesen, M. M., Hohti, R., Ruckenstein, M., Stenberg, K., Hartell, E., Seery, N., Björk, H. & Wiklund , G.

01/09/201631/08/2019

Projekter: ProjektForskning

Publikationer 1994 2019

1 Citation (Scopus)