Det Humanistiske Fakultet

  • Kroghstræde 1

    9220 Aalborg Ø

    Danmark

Publikationer 1972 2022

Filter
Konferenceabstrakt til konference
1988

Anvendelse af datamater i ernæring og dietetik Indlæg på workshop på 4.

Mikkelsen, B. E., 1988.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Kostberegning sammenhængen mellem næringsstofdata fundet ved analyse og ved beregning

Mikkelsen, B. E., 1988.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Role and implications of computers in institutional catering. The Danish experience. Proceedings of the 10th International congress of Dietetics

Mikkelsen, B. E., 1988.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

1989

PC udstyr til halv og helautomatisk dataopsamling i forbindel¬se med kostundersøgelser.

Mikkelsen, B. E., 1989.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

1992

Økologiske råvarer i catering, Indlæg præsenteret på "Miljøvenlig drift at restauranter, storkøkkener og hoteller"

Mikkelsen, B. E., 1992.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

1993

Avfalls- och emballagehantering: Udarbejdet til Storkök, energi och framtid

Mikkelsen, B. E., 1993.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

1996
1998

Environmental Performance Indicators in Catering. LMC’ congress’98

Mikkelsen, B. E., 1998.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

From Social Movement to Food Industry - the Metamorphosis of Organic Food Production

Kristensen, N. H., 1998.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

1999

A Theoretical and Methodological Approach to the Study of Environmental Discourse

Roslyng, M. M., 12 aug. 1999.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Internet in the food marketplace – a case study of B2B relations in the food service sector.

Mikkelsen, B. E., 1999.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Internet in the food market place a case study of B2B relations in the food service sector.

Mikkelsen, B. E., 1999.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Quality management in catering as an organisational development process. Oral presentation. The Third European Forum for Dietitians

Mikkelsen, B. E., 1999.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Striving for mutuality and understanding in theoretical learning

Hansen, T. & Bang, J., 1999.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

2000

Implications of e-commerce in institutional food service - the scandinavian experience.

Mikkelsen, B. E., 2000.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Organic foods in food service – the Scandinavian experience

Mikkelsen, B. E., 2000.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

The Construction of 'Nature' and 'Culture' in Environmental Discourse

Roslyng, M. M., 17 aug. 2000.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

2001

Partnership in promotion of healthy eating and corporate management of nutrition isssues.

Mikkelsen, B. E., 2001.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

2002

Food service as a sales channel for organic food - results from a study in the Nordic Countries,

Mikkelsen, B. E., Kristensen, N. & Nielsen, T., 2002.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Rethinking Risk and Responsibility: A Theoretical Perspective on Food Safety in Great Britain

Roslyng, M. M., 9 maj 2002.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

2003

Early Shaping of Spatial Meaning in three languages and cultures: linguistic or cultural relativity? peer reviewed konference oplæg

Jensen de Lopez, K., Hayashi, M. & Sinha, C., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Figuring the Transnational 'Child-to-be-adopted': The Web as a Virtual Sociocultural Contact Zone for Intercountry Adoption

McIlvenny, P. & Raudaskoski, P. L., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Organic catering in Norden – directions for the future. Ecocater Networkmeeting Catering exhibition in Stavanger www.buffet-stavanger.no

Mikkelsen, B. E., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Organic foods in restaurants – the Danich experience.

Mikkelsen, B. E. & Skriver, T., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Partnerskab om Alt om Kost udviklingsprojektet: Mad-og måltidspolitik i skoler.

Christensen, L., Pedersen, M. & Mikkelsen, B. E., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Risky Food in a Genealogical Perspective: Dislocation of the hegemonic discourse on food in Britain

Roslyng, M. M., 14 maj 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

The Aalborg Model in the Ruins: Project-Centred Pedagogy under GATS and Globalisation

McIlvenny, P. & Raudaskoski, P. L., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

GATS
globalization
education
WTO
university reform

Verdenskøkkenet – sundere mad til medarbejderne i SAS kantinen.

Mikkelsen, B. E. & Iversen, I., 2003.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

2004

Better nutrition in organic catering than in conventional?

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Cannibalism and Consumer Identity: Conceptualising the Unnatural

Roslyng, M. M., 14 maj 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Developing Organic Consumption in European Out of Home Catering – Lessons Learnt From a European Organic Catering Network

Mikkelsen, B. E. & Strassner, C., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Does companies have Corporate Social Responsibility when it comes to public health, food and nutrition?

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Innovation and organisational change processes in public foodservice.

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Labelling of organic catering: Seminar on European Network Initiative for Stakeholders of the Organic FoodService Market

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Organic foods in Danish Out of Home Catering: Presentation at Out of Home Catering Meeting

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Remembering September 11th 2001: Early correlates of later memory vividness, confidence, and errror

Hansen, T., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Students
154 Downloads (Pure)

Skolemad på tværs af Øresund. Resultater fra en ØFN undersøgelse om skolemad fra 2003 og Europarådets Nutrition in schools

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Fil

Sundere mad efter økologisk omlægning i offentlige storhusholdninger? Økologi til folket!

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

The school as an arena for promotion of healthier eating and lifestyle among children and adolescents – report from a European project

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

The school as an arena for promotion of healthy eating

Mikkelsen, B. E., 2004.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Danish Food Sector’s Involvement In Strategies Towards, Overweight And Obesity - Findings From A Survey.

Mikkelsen, B. E., Jørgensen, M. & Bruselius-Jensen, M. L., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Eating at School – Making Healthy Choices Community Action Programme on Public Health Nutrition and Physical Activity (NPA) Network Fourth Meeting

Mikkelsen, B. E., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Ecological modernization in the public catering sector

Nielsen, T., Kristensen, N. & Mikkelsen, B. E., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Experiences with conversion of public purchasing of organic food – a study of state supported projects in municipal institutions

Kristensen, N., Mikkelsen, B. E., Pedersen, T. & Therkildsen, K., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskning

Food Safety and the Dislocation of the Hegemonic Food Discourse in Britain

Roslyng, M. M., 9 sep. 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review