Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultet

Prodekan for uddannelse: Olav Geil

Prodekan for myndighedsbetjening: Thorkild Ærø

Forskning

Det Ingeniør- og Naturvidenskabelige Fakultets (ENGINEERING) forsknings- og uddannelsesfelt spænder fra discipliner som matematik, fysik og kemi til bæredygtig energiteknik, nanoteknologi og globale forretningssystemer. Vores forskning kredser om de store globale samfundsmæssige udfordringer. Det kan fx være omstillingen til grøn energi, sikringen af rent vand til verdens befolkning eller smarte og innovative metoder til produktion.

Institutter

Forskningen på fakultetet varetages af seks institutter, der bedriver forskning inden for hvert deres kerneområde, men som også arbejder sammen på tværs og med andre nationale og internationale forskningsinstitutter for at opnå de bedste resultater:

Uddannelse

Vi uddanner kandidater til fremtidens arbejdsmarked. Det betyder, at vi løbende sikrer at vores udbud af uddannelser modsvarer behovet for kandidater i det omkringliggende samfund. Ligesom på resten af Aalborg Universitet tager uddannelserne på ENGINEERING udgangspunkt i en projekt- og problembaseret tilgang til læring (PBL-modellen), hvor samarbejde er sat i fokus.

Information om fakultetets ph.d.-uddannelse findes under The Doctoral School of Engineering and Science.

Videnssamarbejde

Fakultetet prioriterer samarbejdet med det omkringliggende samfund højt. Vi ønsker at fremme videnspredning og industriel og kommerciel udnyttelse af vores forskning til gavn for både private virksomheder, offentlige institutioner, iværksættere og uddannelsesinstitutioner – og ikke mindst for at skabe job. Læs mere om vores nationale og internationale samarbejdsmuligheder.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Profiler

Billede af Anirudh Budnar Acharya

Anirudh Budnar Acharya

Person: VIP

20192020
    Billede af Ida Hammer Adamsen
    20202020
    Billede af Behrooz Adineh

Behrooz Adineh

Person: Ekstern

Projekter

Publikationer

An Equivalent Model for Sub-synchronous Oscillation Analysis in Direct-drive Wind Farms with VSC-HVDC System

Shao, B., Zhao, S., Gao, B., Yang, Y. & Blaabjerg, F., feb. 2021, I : International Journal of Electrical Power and Energy Systems. 125, s. 1-15 15 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

• An outdoor living room: Balconies and boundaries in Copenhagen

Stender, M., 2021, (Accepteret/In press) Architectural Anthropology. Routledge

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Enduring institutionalised wage concertation in a changing corporatist context – the case of Denmark

Refslund, B. & Lind, J., 2021, (Accepteret/In press) Crisis Corporatism or Corporatism in Crisis? Social Concertation and Social Pacts in Europe.

• Priser

Fil
  • Teacher of the Year

Iannuzzo, Francesco (Modtager), jun. 2020