Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

  • Postadresse

    Fibigerstræde 5

    9220 Aalborg Øst

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Ledelse

Dekan: Rasmus Antoft 

Prodekan for forskning: Søren Kristiansen

Prodekan for uddannelse: Malene Gram

Forskning

Den samfundsvidenskabelige forskning på Aalborg Universitet beskæftiger sig med samfundsmæssige forhold og bidrager med ny viden om menneskeskabte organiseringer og fællesskaber. Vi har fokus på forandringer, processer og tendenser indenfor sociale, kulturelle, økonomiske, juridiske, historiske og politiske sammenhænge - ofte i et internationalt perspektiv. Ligeledes har vi fokus på forskningens samfundsmæssige værdiskabelse og interaktion med det omgivende samfund.

Institutter

Det Samfundsvidenskabelige Fakultets stærke forsknings- og uddannelsesmiljøer er delt op på 4 institutter:

Uddannelse

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for områder som samfundsfag, økonomi, politik, organisation, jura, sociologi, kriminologi m.m. Paletten af muligheder spænder bredt, men fælles for alle uddannelserne er, at de har fokus på den verden, som omgiver os.

Information om fakultetets forskeruddannelse findes under den samfundsvidenskabelige ph.d.-skole.

Vidensamarbejde

På det Samfundsvidenskabelige Fakultet prioriteres et tæt samarbejde med det omgivende samfund meget højt. Vi samarbejder med det private og offentlige om forretnings- og konceptudvikling, etablerings- og vækststrategier og projektorienterede forløb. Læs mere om vores vidensamarbejde.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.