Det Tekniske Fakultet for IT og Design

Prodekan for forskning: Torben Larsen

Prodekan for uddannelse: Jakob Stoustrup

Forskning

Vi adresserer globale udfordringer gennem uddannelse, forskning og vidensamarbejde, der skaber fremtidens:

• Digitale løsninger med respekt for menneskets adfærd og behov.
  • Teknologi og viden til bæredygtig omstilling.
  • Arkitektur og design, der integrerer æstetik og ingeniørvidenskab.

Gennem grundforskning, konkrete forskningssamarbejder og erhvervs-ph.d.er har fakultetet igennem mange år markeret sig både nationalt og internationalt. Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet og internationale forskningsinstitutter og har konstant fokus på videreudvikling af vores tværfaglige forskningsmiljøer, så vi kan bidrage til at opfylde AAU’s vigtige mål om at skabe viden for verden.

Institutter

Uddannelse

Fakultetet tilbyder omkring 60 uddannelser via sine fire institutter. Her uddanner vi fremtidens kandidater inden for IT, elektronik, arkitektur/design, bæredygtighed og planlægning.

The Technical Doctoral School of IT and Design is an independently organized unit established by the Technical Faculty of IT and Design as of January 1. 2017. The aim of the Doctoral School is to develop the Faculty’s PhD studies, including further development of existing PhD studies as well as the development of new Doctoral Programmes, and to ensure their quality.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.