Forskningsgruppen i Social Exclusion and Learning (SEAL)

• Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

Social Exclusion and Learning (SEAL) er rammen for forskning, der undersøger og udfordrer social eksklusion i både lokale og globale kontekster med henblik på at skabe forandring gennem læring.

Lokalt udføres aktionsforskningsstudier af demokratiske udviklingsprocesser blandt ældre, feltstudier af diskrimination i fritid og studier af interkulturel dialog og interkulturel kompetence i uddannelse og organisationer. Globalt forskes i gensidig interkulturel læring med afsæt i et praksisteoretisk perspektiv på Problem Baseret Læring i Syd.

Forskningsgruppen har base i København, og gruppens leder er Iben Jensen.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

intercultural communication Samfundsvidenskab
Denmark Samfundsvidenskab
discrimination Samfundsvidenskab
action research Samfundsvidenskab
discourse Samfundsvidenskab
public sector Samfundsvidenskab
student Samfundsvidenskab
racism Samfundsvidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2013 2021

Publikationer 2012 2019

How Digital Health Platforms challenge Interprofessional Practices in Hospitals

Andersen, V., Hindhede, A. L. & Buch, A., 2019, (Afsendt).

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Inklusion i børnehøjde

Perry, K. A., Jensen, I., Hansen, N-H. M. & Ahrong, P., 2019, Aalborg, Danmark: Aalborg Universitetsforlag. 128 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Åben adgang
Fil
26 Downloads (Pure)

Interdisciplinary Promises and Hierarchical Ambiguities in a Danish Hospital Context

Hindhede, A. L. & Andersen, V., 1 mar. 2019, I : Professions and Professionalism. 9, 1, s. 1-15 15 s., e2862.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Fil
discourse