• Fibigerstræde 5

9220 Aalborg Øst

Organisationsprofil

FREIA er et tværfagligt forskningscenter ved Institut for Politik og Samfund ved Aalborg Universitet. Forskerne dækker et bredt spektrum af temaer på tværs af sociologi, statskundskab, statistik, antropologi, filosofi, historie samt europæiske, internationale og postkoloniale studier.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Publikationer

Being (un)stuck in Qaqortoq: attachment, ambivalence, and affect in contemporary Greenland

Pristed Nielsen, H., 1 apr. 2020, Gender and Island Communities. Pristed Nielsen, H. & Gaini, F. (red.). Routledge, s. 46-63 18 s. (Gender in a Global/Local World).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

• Betydningen af køn og kønsnormer i det epidemiske samfund: Covid19 i et kønsperspektiv

Faber, S. T. & Hansen, C. D., 2020, (Accepteret/In press) Det epidemiske samfund. Jensen, O. B. & Schultz, N. (red.). København: Hans Reitzels Forlag

Contextualising feminisms in the Nordic region: Neoliberalism, nationalism, and decolonial critique

Stoltz, P., Mulinari, D. & Keskinen, S., 2020, (Accepteret/In press) Feminisms in the Nordic region: Neoliberalism, Nationalism and Decolonial Critique. Keskinen, S., Stoltz, P. & Mulinari, D. (red.). Cham: Palgrave Macmillan, (Gender and Politics).

• Priser

Roblon-prisen (nomineret)

Krogh, Søren Christian (Modtager), 2017

KRAKA-prisen