Organisationsprofil

Organisationsprofil

Forskningsenheden for Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital, har sine primære forskningsfoci inden for muskuloskeletal funktion, fysisk aktivitet, træning og rehabilitering og disse faktorers betydning for patienternes funktionsevne, aktivitetsniveau og livskvalitet.

Formålet med forskningen er, at patienterne får den bedst mulige behandling på et evidensbaseret grundlag i relation til fysio- og ergoterapeutisk undersøgelse, diagnosticering, udredning, behandling, specialiseret genoptræning og behandlingsforløb. Vores mål er derfor, at den opnåede forskningsbaserede viden skal bidrage til udviklingen af klinisk praksis.

Forskningen inden for fysio- og ergoterapi er ofte tværfaglig og skal bidrage til at bedre det samlede patientforløb, og i særlig grad er fokus på at styrke den forskningsbaserede viden og efterfølgende implementering af forskningsresultater inden for muskuloskeletal funktion, fysisk aktivitet, træning og rehabilitering. Forskningsenheden er involveret i undervisning og vejledning på flere uddannelser på Aalborg Universitet.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

 • Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

  Publikationer

  A cohort study of the effects of multidisciplinary in-patient primary care in older adults

  Jorgensen, M. G., Rodrigo-Domingo, M., Andersen, S., Riis, J., Jakobsen, D. B., Lerche, M., Hostrup, H. & Andreasen, J., 15 apr. 2020, I : European Geriatric Medicine.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

 • Activity Modification and Knee Strengthening for Osgood-Schlatter Disease: A Prospective Cohort Study

  Rathleff, M. S., Winiarski, L., Krommes, K., Graven-Nielsen, T., Hölmich, P., Olesen, J. L., Holden, S. & Thorborg, K., apr. 2020, I : Orthopaedic Journal of Sports Medicine. 8, 4, 2325967120911106.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  Åben adgang
  Fil
 • 14 Downloads (Pure)
  Åben adgang
  Fil
 • 10 Downloads (Pure)

  Priser

  Danske Fysioterapeuters Pris 2018

  Brocki, Barbara C. (Modtager), 2018

  Pris: Øvrige priser

  Best Abstract

  Brocki, Barbara C. (Modtager) & Elisabeth Westerdahl (Modtager), 2017

  Pris: Konferencepriser