Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Chapter 2: CRC Rights in Danish Law: Considerations on Methodology

Bidragets oversatte titel: Børnekonventionsrettigheder i dansk ret: MetodeovervejelserLindholm, J. & Mørk, A., 6 apr. 2020, Children's Rights : The Convention on the Rights of the Child in Danish Law. Schultz, T., Mørk, A. & Hartoft, H. (red.). Djøf Forlag, s. 29-58 30 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Chapter 5. Children in Conflict with the Law

Feldtmann, B., 2020, CHILDREN’S RIGHTS : The Convention on the Rights of the Child in Danish Law . Schultz, T., Mørk, A. & Hartoft, H. (red.). Djøf Forlag, s. 113 152 s.

Chapter 7: Legal Protection of Refugee and Migrant Children

Bidragets oversatte titel: retlige beskyttelse af flygtninge- og migrantbørnLindholm, J. & Sandberg, K., 6 apr. 2020, Children's Rights : The Convention on the Rights of the Child in Danish Law. Schultz, T., Mørk, A. & Hartoft, H. (red.). Djøf Forlag, s. 177-214 38 s.

Technical expert for DIGNITY i Jordan

Birgit Feldtmann (Konsulent)

9 mar. 202012 mar. 2020

Aktivitet: Myndighedsbetjening, konsulentarbejde og øvrig ansættelseRådgivning og konsulentarbejde