Institut for Sociologi og Socialt Arbejde

Adresse
  • Kroghstræde 7

    9220 Aalborg Øst

    Danmark

Find os her

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Institutleder/Head of Department
Trond Beldo Klausen

Instituttets arbejdsområder
Instituttets arbejdsområde omfatter samtlige samfundsvidenskabelige discipliner, som i undervisningen og forskningen tilstræbes anvendt tværvidenskabeligt.

Undervisning
Instituttets medarbejdere varetager undervisning på de fleste af Det samfundsvidenskabelige Fakultets uddannelser. Dette gælder Basisåret, Socialrådgiveruddannelsen, kandidat- og bacheloruddannelsen i Sociologi, kandidatuddannelserne i Administration og Samfundsfag, samt de erhvervsøkonomiske og erhvervsjuridiske uddannelser. Desuden underviser instituttets medarbejdere på åbne universitetsuddannelser, herunder Den sociale Kandidatuddannelse, Arbejdsmarkeds- og Personalemanagementuddannelsen og MAP-uddannelsen. Endelig varetager instituttets medarbejdere diverse undervisning i efteruddannelsessammenhæng for kursus- og udviklingsafdelingen under Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Forskning
Instituttets forskning er organiseret i forskningsmiljøer, hvor instituttets videnskabelige medarbejdere er knyttet. Instituttets medarbejdere forsker inden for og mellem flere satsningsområder, dvs.:

1. Socialt arbejde og sociale forandringprocesser,
2. Arbejdsliv, kvalificering og organisation,
3. Hverdagsliv og social struktur,
4. Individets retssikkerhed og retsbeskyttelse.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.