Organisationsprofil

Forskningsgruppen Language and Linguistics danner ramme om sprogforskningen på Institut for Kultur og Globale Studier og omfatter sprogvidenskabelig grundforskning og anvendt sprogforskning i fremmedsprog og i dansk.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Publikationer

Coherence in summary writing: The case of Non-Technical Summaries of ECB financial reports

Hill-Madsen, A. & Dam Jensen, H., 2021, (Under udarbejdelse) I : Fachsprache: International Journal of Specialized Communication.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Popularization as textual transformation: Derivational strategies in the genesis of Informed Consent Documents

Hill-Madsen, A. & Pilegaard, M., 2021, (Under udarbejdelse) I : Across Languages and Cultures.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Adaptive grading systems, or pros and cons of different ways of grading grammar exams

Madsen, R. S., 16 mar. 2020, I : Globe: A Journal of Language, Culture and Communication. 9, s. 133-154 22 s.

Åben adgang
    Fil
  • Aktiviteter

Inviteret planar-foredragsholder til UNGEGN-symposium, Halmstad. Om sproglig normering og stedsbrandingstrategier

20 okt. 202022 okt. 2020

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Plenar-foredragsholder til UNGEGN-symposium i Halmstad, Sverige

20 okt. 202022 okt. 2020

Inviteret taler til VaLLS Conference. Om multimodalitet, betydningsdannelse og grammatiske kategorier i det lingvistiske landskab.

7 sep. 20209 sep. 2020

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragKonferenceoplæg

Presse/medier

Kulturen i P1