• PostadresseVis på kort

    A.C. Meyers Vænge 15

    2450 København

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Forskningsleder af Media Innovation & Game Research, og kontaktperson: Thomas Bjørner, tbj@create.aau.dk. Tlf.: 61144601.

Laboratorieledere, SMILE Lab: Lars Reng og Henrik Schønau Fog, hsf@create.aau.dk. Tlf.: 9940 2477

Vi forsker i innovative medieoplevelser og hvordan man kan udvikle “seriøse” spil med et formål f.eks. for at understøtte læring og kommunikation. I forskningsgruppen Me-Ga har vi tilknyttet SMILE lab (The Samsung Media Innovation Lab for Education), som gør det muligt at eksperimentere med den absolut nyeste teknologi inden for computermedieret indhold.

I Me-Ga stiller vi forskningsspørgsmål som:   

- Hvordan kan man udnytte spils fængende egenskaber til at engagere brugere, studerende og spillere ved at designe, udvikle og evaluere transformative og motiverende læringsmiljøer?

- Hvordan kan man udvikle nye metoder med det formål at evaluere seriøse spil og innovative medieoplevelser i praksisnær sammenhænge?

- Hvordan kan man designe interaktive historier og story worlds, som tilpasser sig brugeren i real-tid?

- Hvordan kan vores samarbejde med film-, TV-, animations- og spilbranchen skabe nye virtuel produktions teknikker og real-time værktøjer til film og TV?

Se mere på vores hjemmeside 

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.