• PostadresseVis på kort

    Sdr. Skovvej 15, Forskningens Hus

    9000 Aalborg

    Danmark

Organisationsprofil

Organisationsprofil

Medicinsk Bibliotek er en støttefunktion for forskning, uddannelse, innovation og det daglige kliniske arbejde ved hospitalerne i Region Nordjylland.

Biblioteket spiller en central rolle i forhold til at understøtte forskningen og sikre, at patientbehandling og -pleje sker på et evidensbaseret grundlag. Biblioteket stiller de nødvendige informationsressourcer til rådighed for såvel klinikere som forskere. Personalet rådgiver og vejleder hospitalets forskere og klinikere i informationsvidenskabelige spørgsmål og udarbejder litteratursøgninger i forbindelse med forskningsprojekter. Biblioteket registrerer alle publikationer fra Region Nordjyllands hospitaler og Klinisk Institut i VBN og bidrager herved til synliggørelse af forskningsaktiviteten.

Medicinsk Bibliotek er placeret i Forskningens Hus på Søndre Skovvej 15.

Læs mere om Medicinsk Bibliotek og få adgang til bibliotekets services på: https://aalborguh.rn.dk/For-Sundhedsfaglige/Medicinsk-Bibliotek

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.