• Musikkens Plads 1, Musikkens Hus

9000 Aalborg

Organisationsprofil

I Nordjysk Center for Kultur og Sundhed beskæftiger vi os med, hvordan kulturprodukter og kulturoplevelser kan bruges til at forbedre borgeres sundhed. Vi har fokus på at:

• styrke forskning og skabe ny viden om, hvordan kultur kan fremme sundhed.
  • styrke kvaliteten og den praktiske implementering ved at styrke vidensudveksling og samarbejde samt tilbyde relevante kompetenceudviklingskurser.
  • styrke samfundets udbytte ved at sætte fokus på borgeres sundhed og indgå aktivit i politiske diskussioner og debatter.

Nordjysk Center for Kultur og Sundhed er et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Aalborg Universitetshospital, Region Nordjylland og Aalborg Kommune.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Projekter

• 1 Igangværende

MUFASA: Musik, Familier & Samspil

Jacobsen, S. L., Holck, U., Gattino, G. S. & Ørnholt Bøtker, J.

01/01/202031/12/2022

Projekter: ProjektForskning

Fil

An Arts on Prescription Programme: Perspectives of the Cultural Institutions

Jensen, A., 26 feb. 2020, I : Community Mental Health Journal.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang

Arts and Health in the Time of Corona

Jensen, A. & Torrissen, W., 27 jun. 2020, I : Nordic Journal of Arts, Culture and Health . 2, 2, s. 1 3 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Åben adgang

Arts and public mental health: exemplars from Scandinavia

Jensen, A., Torrissen, W. & Stickley, T., 29 mar. 2020, I : Public Health Panorama. 6, 1, s. 193-200 7 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Fil

School of Health, Syddansk University (Begivenhed)

Anita Jensen (Fagfællebedømmer)