SEAL - Research Unit for Social Exclusion and Learning

• Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

SEAL - Social Exclusion and Learning er en forskningsenhed under forskningsgruppen CfU - Center for Uddannelses- og Evalueringsforskning.

I SEAL undersøger og udfordrer vi social eksklusion i både lokale og globale kontekster med henblik på at skabe forandring gennem læring.

Lokalt udføres aktionsforskningsstudier af demokratiske udviklingsprocesser blandt ældre, feltstudier af diskrimination i fritid og studier af interkulturel dialog og interkulturel kompetence i uddannelse og organisationer.

Globalt forskes i gensidig interkulturel læring med afsæt i et praksisteoretisk perspektiv på Problem Baseret Læring i Syd.

Leder af det forskningsenheden er Iben Jensen.

• Pædagogik og Læring
  • Sociologi og Sociale forhold
  • social eksklusion

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Education Access Under the Reign of Testing and Inclusion

Ydesen, C., Ruan, Y., Aderet-German, T., Gomez Caride, E. & Enemark, N. R.

01/01/202028/02/2021

Projekter: ProjektForskning

Publikationer

Accountability Implications of the OECD’s Economistic Approach to Education: A historical case analysis

Ydesen, C. & Bomholt, A., 18 mar. 2020, I : Journal of Educational Change. 21, 1, s. 37-57 21 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

• 1 Citationer (Scopus)

Between a Rock and a Hard Place: Navigating within structural discrimination

Bidragets oversatte titel: Mellem to stole: Navigering i forhold til strukturel diskriminationThorsen, M. S. & Horst, C., 2020, (Afsendt) I : Patterns of Predudice.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Change processes in Interprofessional Collaborative education and -practice in Health Care

Hindhede, A. L. & Andersen, V. H., 24 apr. 2020. 8 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Fil
  • Aktiviteter

NERA 2020