• Telefon9940 2595
  • A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

Sektionen blev etableret ved Aalborg Universitet København i august 2008 med formålet at drive forskning og undervisning i bioteknologi på AAU-Cph. Indenfor bioteknologi ligger hovedvægten af sektionens forskning og undervisning på bæredygtig biologisk omdannelse af biomasse til kemikalier, materialer, foder- og fødevareingredienser og biobrændstoffer.

Sektionen er en del af Aalborg Universitets Institut for Kemi og Bioteknologi, men er placeret i København for at kunne rekruttere lokale studerende og for at kunne indgå i forskningsprojekter i Københavnsområdet.

Sektionen tilbyder bachelor- og kandidatuddannelse i Bæredygtig Bioteknologi samt årlige Ph.d. kurser.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Græs-prof: Værdiskabelse med græsprotein

Lübeck, M. & Stephensen Lübeck, P.

01/01/202031/12/2023

Projekter: ProjektForskning

GræsProteinFoder: GræsProteinFoder - Enzymoptimeret foder til unge produktionsdyr

Lübeck, M., Stephensen Lübeck, P., Sakuragi, Y., Schückel, J., Dickow, J., Brøkner, C., Didion, T. & Schierbeck-Hansen, J.

01/07/201930/06/2023

Projekter: ProjektForskning

Metabolic specialization in itaconic acid production: a tale of two fungi

Wierckx, N., Agrimi, G., Lübeck, P. S., Steiger, M. G., Mira, N. P. & Punt, P. J., apr. 2020, I : Current Opinion in Biotechnology. 62, s. 153-159 7 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftReview (oversigtsartikel)Forskningpeer review

Åben adgang
  • 6 Citationer (Scopus)
  • A New Ecology: Systems Perspective

Nielsen, S. N., Fath, B. D., Bastianoni, S., Marques, J. C., Müller, F., Patten, B. C., Ulanowicz, R. E., Jørgensen, S. E. & Tiezzi, E., 16 sep. 2019, 2 udg. Elsevier. 270 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBog

Aktiviteter

Performance of NF/RO membranes in a combined membrane separation and biological degradation process for treatment of pesticide contaminated drinking water

Mahdi Nikbakht Fini (Oplægsholder), , Henrik Tækker Madsen (Andet), & Jens Muff (Andet)