• Telefon9940 2595
  • A.C. Meyers Vænge 15

2450 København SV

Organisationsprofil

Sektionen blev etableret ved Aalborg Universitet København i august 2008 med formålet at drive forskning og undervisning i bioteknologi på AAU-Cph. Indenfor bioteknologi ligger hovedvægten af sektionens forskning og undervisning på bæredygtig biologisk omdannelse af biomasse til kemikalier, materialer, foder- og fødevareingredienser og biobrændstoffer.

Sektionen er en del af Aalborg Universitets Institut for Kemi og Bioteknologi, men er placeret i København for at kunne rekruttere lokale studerende og for at kunne indgå i forskningsprojekter i Københavnsområdet.

Sektionen tilbyder bachelor- og kandidatuddannelse i Bæredygtig Bioteknologi samt årlige Ph.d. kurser.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

MicroRNAs Medicin og biovidenskab
biogas Landbrug og biologi
methane Landbrug og biologi
pretreatment Landbrug og biologi
biorefining Landbrug og biologi
Fermentation Medicin og biovidenskab
fermentation Geo- og miljøvidenskab
biomass Landbrug og biologi

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2008 2020

Publikationer 1991 2019

A New Ecology

Nielsen, S. N., Fath, B. D., Bastianoni, S., Marques, J. C., Müller, F., Patten, B. C., Ulanowicz, R. E., Jørgensen, S. E. & Tiezzi, E., 16 sep. 2019, Elsevier.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Bio-Products from Sugar-Based Fermentation Processes

Kádár, Z. & Fonseca, C., 2019, Bio-Products from Sugar-Based Fermentation Processes. Springer, s. 281-312 32 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Bæredygtige teknologiske løsninger 'popper' ikke bare op

Baron, C., 10 jul. 2019, I : Ingenioeren.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Aktiviteter 2006 2018

Pecha-Kucha about science fiction and innovation

Christian Baron (Foredragsholder)