• Telefon9940 2595

2450 København SV

Find os her

Organisationsprofil

Sektionen blev etableret ved Aalborg Universitet København i august 2008 med formålet at drive forskning og undervisning i bioteknologi på AAU-Cph. Indenfor bioteknologi ligger hovedvægten af sektionens forskning og undervisning på bæredygtig biologisk omdannelse af biomasse til kemikalier, materialer, foder- og fødevareingredienser og biobrændstoffer.

Sektionen er en del af Aalborg Universitets Institut for Kemi og Bioteknologi, men er placeret i København for at kunne rekruttere lokale studerende og for at kunne indgå i forskningsprojekter i Københavnsområdet.

Sektionen tilbyder bachelor- og kandidatuddannelse i Bæredygtig Bioteknologi samt årlige Ph.d. kurser.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.