• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

Musik Informatik og Kognition Gruppen (MusIK) er en forskergruppe ledet af David Meredith i den Medieteknologi Sektion Aalborg (MTA) af Institutet for Arkitektur og Medieteknologi (Create), Aalborg Universitet. Gruppen udvikler nye algoritmer og computer modeller der fremme vores forståelse af de kognitive processer, der er involveret i ekspert musikalske opgaver såsom komposition, improvisation, analyse og ydeevne. Gruppens forskning falder inden for områderne beregningsmæssige musik analyse, musik kognition, matematisk musikteori, musik og machine learning og musik informationssøgning.

• Musik

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Lrn2Cre8: Learning to Create

Meredith, D.

EU Seventh Framework Programme (FP7)

01/10/201330/09/2016

Projekter: ProjektForskning

• Publikationer

OPTISIA: An Evolutionary Approach to Parameter Optimisation in a Family of Point-Set Pattern-Discovery Algorithms

Schmuck, V. & Meredith, D., 2020, Machine Learning and Knowledge Discovery in Databases: International Workshops of ECML PKDD 2019 Würzburg, Germany, September 16–20, 2019 Proceedings, Part II. Cellier, P. & Driessens, K. (red.). Cham, Switzerland: Springer, Bind 1168. s. 509-516 8 s. (Communications in Computer and Information Science, Bind 1168).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

• RECURSIA-RRT: Recursive translatable point-set pattern discovery with removal of redundant translators

Meredith, D., 2020, Machin Learning and Knowledge Discovery in Databases: International Workshops of ECML PKDD 2019 Würzburg, Germany, September 16–20, 2019 Proceedings, Part II. Cellier, P. & Driessens, K. (red.). Cham, Switzerland: Springer, Bind 1168. s. 485-493 9 s. (Communications in Computer and Information Science, Bind 1168).

• Backtracking search heuristics for solving the all-partition array problem

Bemman, B. & Meredith, D., 2019, International Society for Music Information Retrieval Conference. International Society for Music Information Retrieval, s. 391-397 7 s. 46

Åben adgang
    Fil