• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

Musik Informatik og Kognition Gruppen (MusIK) er en forskergruppe ledet af David Meredith i den Medieteknologi Sektion Aalborg (MTA) af Institutet for Arkitektur og Medieteknologi (Create), Aalborg Universitet. Gruppen udvikler nye algoritmer og computer modeller der fremme vores forståelse af de kognitive processer, der er involveret i ekspert musikalske opgaver såsom komposition, improvisation, analyse og ydeevne. Gruppens forskning falder inden for områderne beregningsmæssige musik analyse, musik kognition, matematisk musikteori, musik og machine learning og musik informationssøgning.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Partition Matematik
Equivalence classes Teknik og materialevidenskab
Integer Partitions Matematik
Constraint satisfaction problems Teknik og materialevidenskab
Wavelet analysis Teknik og materialevidenskab
Integer programming Teknik og materialevidenskab
Classifiers Teknik og materialevidenskab
Collision avoidance Teknik og materialevidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2013 2016

Lrn2Cre8: Learning to Create

Meredith, D.

EU Seventh Framework Programme (FP7)

01/10/201330/09/2016

Projekter: ProjektForskning

Publikationer 2014 2019

Music analysis and data compression

Meredith, D., 26 sep. 2019, Oxford Handbook of Sound and Imagination: Volume 2. Oxford University Press, Bind 2. (Oxford Handbooks).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Training networks separately on static and dynamic obstacles improves collision avoidance during indoor robot navigation

Schmuck, V. & Meredith, D., 28 apr. 2019, 27th European Symposium on Artificial Neural Networks, Computational Intelligence and Machine Learning. Verleysen, M. (red.). Belgium: Ciaco - i6doc.com, s. 655-660 6 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

Collision avoidance
Robots
Shopping centers
Human robot interaction

Convolution-based classification of audio and symbolic representations of music

Velarde, G., Cancino Chacón, C., Meredith, D., Weyde, T. & Grachten, M., 6 maj 2018, I : Journal of New Music Research. 47, 3, s. 191-205 15 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Åben adgang
Music
The Well-tempered Clavier