• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Find os her

Organisationsprofil

Musik Informatik og Kognition Gruppen (MusIK) er en forskergruppe ledet af David Meredith i den Medieteknologi Sektion Aalborg (MTA) af Institutet for Arkitektur og Medieteknologi (Create), Aalborg Universitet. Gruppen udvikler nye algoritmer og computer modeller der fremme vores forståelse af de kognitive processer, der er involveret i ekspert musikalske opgaver såsom komposition, improvisation, analyse og ydeevne. Gruppens forskning falder inden for områderne beregningsmæssige musik analyse, musik kognition, matematisk musikteori, musik og machine learning og musik informationssøgning.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.