• Postadresse

Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

Musik Interaktion og Kognition Gruppen (MusIK) er en forskergruppe i Institutet for Arkitektur og Medieteknologi (Create), Aalborg Universitet. Gruppen har tre principielle forskningsområder:

• udvikling af nye algoritmer og computer modeller der fremme vores forståelse af de kognitive processer, der er involveret i musikalske opgaver såsom komposition, improvisation, analyse og ydeevne
  • empiriske undersøgelser ind i opfattelsen og kognition af musik
  • udvikling af nye digitale musikinstrumenter

Gruppens forskning falder inden for områderne beregningsmæssige musik analyse, algoritmisk komposition, musik interaktion, musik kognition, matematisk musikteori, musik og machine learning, musik informationssøgning og NIME.

Gruppen er vært for serien, ""Music Interaction and Cognition Seminars.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.