• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

Musik Informatik og Kognition Gruppen (MusIK) er en forskergruppe ledet af David Meredith i den Medieteknologi Sektion Aalborg (MTA) af Institutet for Arkitektur og Medieteknologi (Create), Aalborg Universitet. Gruppen udvikler nye algoritmer og computer modeller der fremme vores forståelse af de kognitive processer, der er involveret i ekspert musikalske opgaver såsom komposition, improvisation, analyse og ydeevne. Gruppens forskning falder inden for områderne beregningsmæssige musik analyse, musik kognition, matematisk musikteori, musik og machine learning og musik informationssøgning.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

Partition Matematik
Equivalence classes Teknik og materialevidenskab
Robots Teknik og materialevidenskab
Integer Partitions Matematik
Constraint satisfaction problems Teknik og materialevidenskab
Teaching Teknik og materialevidenskab
Wavelet analysis Teknik og materialevidenskab
Set theory Teknik og materialevidenskab

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter 2013 2016

Lrn2Cre8: Learning to Create

Meredith, D.

EU Seventh Framework Programme (FP7)

01/10/201330/09/2016

Projekter: ProjektForskning

Data storage equipment
Labels
Physics
Statistics
Processing

Publikationer 2005 2019

Backtracking search heuristics for solving the all-partition array problem

Bemman, B. & Meredith, D., 2019, (Accepteret/In press) International Society for Music Information Retrieval Conference. International Society for Music Information Retrieval, 7 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

Music analysis and data compression

Meredith, D., 26 sep. 2019, Oxford Handbook of Sound and Imagination: Volume 2. Oxford University Press, Bind 2. (Oxford Handbooks).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OPTISIA: An Evolutionary Approach to Parameter Optimisation in a Family of Point-Set Pattern-Discovery Algorithms

Schmuck, V. & Meredith, D., 2019, (Accepteret/In press) 12th International Workshop on Machine Learning and Music. Springer, 6 s.

Set theory
Genetic algorithms

Aktiviteter 2014 2016

• 3 Organisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende