• Aalborg Universitet, Kroghstræde 3

• Pædagogik og Læring
  • Uddannelse
  • Kommunikation og Informatik

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

AVA360VR: Annotate, Visualise, Analysis 360 Video in Virtual Reality

McIlvenny, P. B., Davidsen, J. G., Christensen, N. H., Tanderup, S. H. & Kovács, A. B., 2020, (Under udarbejdelse)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformSoftwareprogramForskning

• A web-based platform for building PBL competences among students

Hüttel, H., Gnaur, D., Ryberg, T. & Holgaard, J. E., 1 jan. 2020, Emerging Technologies for Education - 4th International Symposium, SETE 2019, held in Conjunction with ICWL 2019, Revised Selected Papers. Popescu, E., Hao, T., Hsu, T-C., Xie, H., Temperini, M. & Chen, W. (red.). Springer VS, s. 175-182 8 s. (Lecture Notes in Computer Science (including subseries Lecture Notes in Artificial Intelligence and Lecture Notes in Bioinformatics), Bind 11984 LNCS).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

• Aktiviteter

Networked Learning and PBL Future– an institutional development project. Roundtable

Thomas Ryberg (Foredragsholder), Lykke Brogaard Bertel (Foredragsholder), Antonia Scholkmann (Foredragsholder), Anette Kolmos (Foredragsholder) & Mia Thyrre Sørensen (Foredragsholder)