• Rendsburggade 14

9000 Aalborg

Organisationsprofil

The Visual Analysis of People lab conducts research on how to build systems that automatically sense people and infer information about them. The sensing primarily comes from cameras and the different focus areas of the lab are characterised as:

• Is there anyone out there?

Detection, classification and tracking of people

• Who are they?

Different kinds of biometrics

• What are they doing?

Estimation of body poses plus recognition of events, (inter)actions and activities

• Why?

Including context and people-object interaction plus intensions and emotions

The VAP group is headed by Thomas B. Moeslund and situated within the Media Technology section at Aalborg University.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som relaterer til enhedens profil, samt indholdet i de tilknyttede personprofiler. Det opdateres løbende med tilføjelsen af nye registreringer.

• Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Projekter

Marine Analytics using Computer Vision

Pedersen, M.

01/01/202001/01/2023

Value Creation in the Utility Sector Using Machine Learning

Hansen, B. D., Moeslund, T. B. & Jensen, D. G.

01/01/201931/12/2021

LM2: Lighting Metropolis Green Economy

Mullins, M., Hansen, E. K., Triantafyllidis, G. & Hvass, M.

01/01/201931/12/2021

3D-ZeF: A 3D Zebrafish Tracking Benchmark Dataset

Pedersen, M., Haurum, J. B., Bengtson, S. H. & Moeslund, T. B., 2020, (Accepteret/In press) 2020 IEEE/CVF Conference on Computer Vision and Pattern Recognition (CVPR). IEEE, (I E E E Conference on Computer Vision and Pattern Recognition. Proceedings).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

Åben adgang
  • A Context-Aware Loss Function for Action Spotting in Soccer Videos

Cioppa, A., Deliege, A., Giancola, S., Ghanem, B., Droogenbroeck, M. V., Gade, R. & Moeslund, T. B., jun. 2020, 2020 IEEE/CVF Conference on Computer Vision and Pattern Recognition (CVPR). IEEE, s. 13126-13136 10 s. (I E E E Conference on Computer Vision and Pattern Recognition. Proceedings).

• Åben adgang
  • Forskningsdatasæt

3D-ZeF

Pedersen, M. (Ophavsmand), Haurum, J. B. (Ophavsmand), Bengtson, S. H. (Ophavsmand) & Moeslund, T. B. (Ophavsmand), MOTChallenge, 2020