• A.C. Meyers Vænge 15, A, -

    2450 København SV

    Danmark

1985 …2019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1985 2019

Filter
Bog
2004

Meget mere end økologi: en undersøgelse af bevæggrunde og effekter i forbindelse med økologiske omlægningsprojekter i daginstitutioner i kommunerne

Thoning Pedersen, T., Mikkelsen, B. E., Nordbo Therkildsen, K., Danmarks Fødevareforskning, Danmark & Institut for Produktion og Ledelse, Danmarks Tekniske Universitet, 2004, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Danmarks Fødevareforskning. 29 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

2003

Bio-Lebensmittel in der öffentlichen Gemeinschaftsverpflegung

Nielsen, T., Kristensen, N. & Mikkelsen, B. E., 2003

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

2002

Anvendelsen af økologiske fødevarer i kommuner og amter

Nielsen, T., Heine Kristensen, N., Mikkelsen, B. E., Fødevaredirektoratet, Danmark, Danmarks Tekniske Universitet, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Danmark & DTU, 2002, Søborg: Fødevaredirektoratet. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Mad til børn i daginstitutioner og skoler

Jeppesen, Z., Mikkelsen, B. E., Møller Christensen, L., Fødevaredirektoratet, Danmark & Økonomaforeningen, 2002, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret, Ernæringsafdelingen, Fødevaredirektoratet. 60 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Organic foods in catering - the Nordic perspective: report

Mikkelsen, B. E., Heine Kristensen, N., Nielsen, T. & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2002, 1. edition, 1. circulation. udg. Søborg: Danish Veterinary and Food Administration, The Danish Catering Centre. 57 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Seminar report - organic foods in Nordic catering: a multidisciplinary challenge : Copenhagen, 28-29 September 2001 : report

Mikkelsen, B. E., Heine Kristensen, N., Nielsen, T. & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2002, 1. edition, 1. circulation. udg. Søborg: Danish Veterinary and Food Administration, The Danish Catering Centre. 50 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

2000

Indkøb af kød i catering: rapport fra konference 26.2.1997

Mikkelsen, B. E., Kopp Christensen, O., Projekt FOKUS & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2000, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret, Fødevaredirektoratet. 47 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Kød i fremtidens storkøkkener: rapport fra konference om indkøb og tilberedning, 13.1.1998

Andersen, C., Mikkelsen, B. E., Projekt FOKUS & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2000, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret, Fødevaredirektoratet. 40 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Presseklip fra projekt FOKUS

Mikkelsen, B. E., Riberholdt, P., Projekt FOKUS & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2000, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret, Fødevaredirektoratet. 89 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Projektrapport: forløb, erfaringer og resultater fra projekt FOKUS

Mikkelsen, B. E., Projekt FOKUS & Fødevaredirektoratet, Danmark, 2000, 1. udgave, 1. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret, Fødevaredirektoratet. 28 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

1998
1996

Cateringprodukter - Ønsker fra ledere, ansatte og brugere samt erfaringer fra produktudvikling.

Trolle, E., Thorsen, A., Jørgensen, M., Mikkelsen, B. E. & Hansen, K., 1996

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Kartofler i storkøkkener: fra jord til bord

Clausen, I., Mikkelsen, B. E., Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark & Kartofler i Catering (projekt), 1996, Søborg: Storkøkkencentret, Instituttet for Levnedsmiddelkemi og Ernæring, Levnedsmiddelstyrelsen. 72 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Kvalitetsstyring: HACCP og ISO 9000 i storkøkken og catering

Mikkelsen, B. E., Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark & Projekt Storkøkken 2000, 1996, Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 83 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Kvalitetsstyring - HACCP og ISO 9000 i storkøkken og catering

Mikkelsen, B. E., 1996

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Produktionssystemer: helhedsorienteret vurdering af cook serve, cook chill og cook freeze

Mikkelsen, B. E., Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark & Projekt Storkøkken 2000, 1996, Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Produktionssystemer - Helhedsorienteret Vurdering Af Cook Serve, Cook Chill Og Cook Freeze

Mikkelsen, B. E., 1996

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Produktudvikling: erfaringer fra Storkøkken 2000

Mikkelsen, B. E., Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark & Projekt Storkøkken 2000, 1996, Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 47 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Projektrapport: oversigt over projektforløb og erfaringer med projektledelse

Mikkelsen, B. E., Søg@ård Jørgensen, M., Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark & Projekt Storkøkken 2000, 1996, Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 39 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

1993

Kartofler i catering

Mikkelsen, B. E. & Sølling, H. V., 1993

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Mikrobølgeovne - ernæring, mikrobiologi og andre sundhedsmæssige aspekter

Fabech, B., Jacobsen, J., Knuthsen, P., Nielsen, P. A., Mikkelsen, B. E., Petersen, J. H. & Schlundt, J., 1993

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Nyere pakketeknikker - vurdering af sundhedsmæssige aspekter

Jacobsen, B. L., Larsen, L. L., Mikkelsen, B. E., Nielsen, P. A., Eriksen, H., Fabech, B. & Galeano, C., 1993

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

1992

Den lille levnedsmiddeltabel

Møller, A., Fagt, S., Mikkelsen, B. E. & Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark, 1992, 2. oplag. udg. Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 72 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Vand og elforbrug i storkøkkener

Buhl, L., Mikkelsen, B. E., Frandsen, L., NESA, Dansk Teknologisk Institut & Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark, 1992, Søborg: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 43 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

1991

Levnedsmiddeltabeller: aminosyrer, kulhydrater og fedtsyrer i danske levnedsmidler = Food composition tables

Møller, A., Saxholt, E., Mikkelsen, B. E. & Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark, 1991, [København]: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 812 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Levnedsmiddeltabeller aminosyrer, kulhydrater og fedtsyrer i danske levnedsmidler

Mikkelsen, B. E., Møller, A. & Saxholt, E., 1991

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Madservice - en undersøgelse af kvaliteten af madservice til hjemmeboende pensionister

Mikkelsen, B. E., Andersen, J. & Sørensen, A., 1991

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Mad på sygehus

Mikkelsen, B. E., Hansen, K., Reuss, M. & Sørensen, A., 1990

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

1988

Den danske storkøkkensektor i tal

Mikkelsen, B. E. & Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark, 1988, [Søborg]: Storkøkkencentret. Levnedsmiddelstyrelsen. 28 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Den danske storkøkkensektor i tal.

Mikkelsen, B. E., 1988

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Genopvarmning i storkøkkener: kvaliteten af færdigretter genopvarmet i mikrobølgeovn og konvektionsovn

Mikkelsen, B. E., Leth, T. & Levnedsmiddelstyrelsen, Sundhedsministeriet, 1988, Kbh: LST. 23 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Genopvarmning i storkøkkener.

Mikkelsen, B. E. & Leth, T., 1988

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Mad til hjemmeboende teknologi, ernæring og kvalitet

Mikkelsen, B. E., 1988

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review