• A.C. Meyers Vænge 15, A, -

    2450 København SV

    Danmark

  • A.C. Meyers Vænge 15

    2450 København SV

    Danmark

1985 …2019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1985 2019

Filter
Bidrag til bog/antologi
2019

Engaging Students and Communities Through Service Learning and Community-Academia Partnerships: Lessons From Social Marketing Education

Bardus, M., Domegan, C. T., Suggs, L. S. & Mikkelsen, B. E., 2019, Evaluating the Gaps and Intersections Between Marketing Education and the Marketing Profession. Pinheiro, M. M., Estima, A. & Marques, S. (red.). IGI global, s. 84-116 33 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

social marketing
marketing
learning
community
education

Food, Sustainability, and Science Literacy in One Package? Opportunities and Challenges in Using Aquaponics Among Young People at School, a Danish Perspective

Mikkelsen, B. E. & Bosire, C. M., 22 jun. 2019, Aquaponics Food Production Systems: Combined Aquaculture and Hydroponic Production Technologies for the Future. Goddek, S., Joyce, A., Kotzen, B. & Burnell, G. (red.). Springer, s. 597-606 10 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Åben adgang
literacy
sustainability
food
science
school
2016

Nudging: the third way to reinforcing healthy choices

Mikkelsen, B. E., 2016, Future challenges for health and healthcare in Europe. Giarelli, G., Jacobsen, B., Nielsen, M. & Reinbacher, G. S. (red.). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, s. 89-106 18 s. (Serie om Sundhedskommunikation; Nr. 3).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

2013
282 Downloads (Pure)

Can school meal provision contribute to the reduction of social inequalities in health and improve learning outcomes? The case of Denmark and Sweden

Mikkelsen, B. E., 2013, Improving the lives of children and young people: case studies from Europe. Barnekow, V., Bruun Jensen, B., Currie, C., Dyson, A., Eisenstadt, N. & Melhuish, E. (red.). World Health Organization, Bind 3. School. s. 18-28

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Fil

Mad og måltider i børneinstitutioner

Sansolios, S. & Mikkelsen, B. E., 24 okt. 2013, Børn, ernæring og måltider - tværfaglige perspektiver. Benn, J. (red.). 1 udg. Munksgaard , s. 163-194 31 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiFormidling

1995

Affald og emballage i storhusholdningen,

Pedersen, B., Lassen, A. & Mikkelsen, B. E., 1995, Affald og emballage i storhusholdningen.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

1994

Enzymatisk brunfarvning af kartofler - Holdbarhedsforsøg med rå, skrællede, vacuumpakkede kartofler

Karberg, M., Hejgaard, T., Clausen, I. & Mikkelsen, B. E., 1994, Enzymatisk brunfarvning af kartofler - Holdbarhedsforsøg med rå, skrællede, vacuumpakkede kartofler.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

1992

Miljøvenlig storhusholdning - rapport fra den første danske konference om miljøvenlig drift af storkøkkener

Mikkelsen, B. E., 1992, Miljøvenlig storhusholdning - rapport fra den første danske konference om miljøvenlig drift af storkøkkener.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning