• A.C. Meyers Vænge 15, A, -

    2450 København SV

    Danmark

1985 …2019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1985 2019

Filter
Bidrag til rapport
2015

Applying the Knowledge Triangle to Food and Nutritional Care at Hospitals: Case‐Insights from the Sino Nordic Food4Growth Network Program

Mikkelsen, B. E., 2015, The Knowledge Triangle Programme: Methods and Tools in Design, Culture, Smart Cities, Health, Welfare and Entrepreneurship. Nordic Council of Ministers, s. 168-175 (TemaNord; Nr. 567).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskningpeer review

Åben adgang
2010
467 Downloads (Pure)

Food, Meals and Physical Activity in Danish Kindergartens: Case findings from focus groups with children, parents and pedagogues in Danish kindergartens

Bidragets oversatte titel: Mad, måltider og fysisk aktivitet i danske børnehaver: Resultater fra fokusgrupper med børn, forældre og pædagoger i danske børnehaverWerther, M. N., Pedersen, D., Sansolios, S. (red.) & Mikkelsen, B. E. (red.), 1 feb. 2010, Food, Meals and Physical Activity in Danish Kindergartens: Case findings from focus groups with children, parents and pedagogues in Danish kindergartens. s. 1-40 40 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil
1183 Downloads (Pure)

Mad i børnehaver: Når ernæring bliver en smagssag

Sansolios, S., Strand, D. & Mikkelsen, B. E. (red.), 1 feb. 2010, Mad i børnehaver: Når ernæring bliver en smagssag. Institut for Samfundsudvikling og Planlægning, Aalborg Universitet, s. 1-65 65 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil
394 Downloads (Pure)

Pilot European Regional Interventions for Smart Childhood Obesity Prevention in Early age: Report on the interventions in Danish kindergartens

Sansolios, S. & Mikkelsen, B. E., 1 feb. 2010, Pilot European Regional Interventions for Smart Childhood Obesity Prevention in Early age: Report on the interventions in Danish kindergartens. s. 1-32 32 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil
779 Downloads (Pure)

Protokol for observationer og interview i institutioner

Sansolios, S., Strand, D. & Mikkelsen, B. E. (red.), 1 feb. 2010, Protokol for observationer og interview i institutioner . s. 1-11 11 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil
2009
1391 Downloads (Pure)

Oplæg 18: Skolen som forebyggelsesarena

Mikkelsen, B. E., 27 okt. 2009, Fedme som Samfundsproblem: Resumé og skriftlige kilder fra høring i Landstingssalen, Christiansborg den 27. oktober 2009. Teknologirådet, s. 125-129

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Åben adgang
Fil
2005

Perspektiver og konsekvenser og gennemførlighed ved en evt. indførelse af skole- og børnehavemad i Danmark

Mikkelsen, B. E., 2005, I rapport fra Høring for Folketingets Fødevareudvalg om: Offentlig forplejning.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

2000
199 Downloads (Pure)

Kød i fremtidens storkøkkener

Mikkelsen, B. E., 2000, Rapport fra konference om.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil

Oversigt over projektforløb og erfaringer med projektledelse.

Mikkelsen, B. E. & Jørgenasen, M. S., 2000, Rapport nr7 fra Storkøkken.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

119 Downloads (Pure)

Rapport fra konferencen Indkøb af kød i catering

Mikkelsen, B. E., 2000, Indkøb af kød i catering.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Fil

Udviklingsmetoder - Veje til nye produkter og koncepter i catering.

Mikkelsen, B. E., Thorsen, A. V., Trolle, E. & Jørgensen, M. S., 2000, Veje til nye produkter og koncepter i catering.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

1996

A case study on the implementation of Environmental Management in catering.

Mikkelsen, B. E., 1996, In "9 texts from a PhD seminar on Corporate Environmental Management - between market and regulation.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

Kantinebranchen - resultater fra en landsdækkende undersøgelse.

Mikkelsen, B. E. & Bech, C., 1996, Kantinebranchen - resultater fra en landsdækkende undersøgelse. .

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

1994

Grønne mærkningskriterier i andre lande: Workshop om Kriterier for den grønne nøgle for hoteller og restauranter

Mikkelsen, B. E., 1994, Grønne mærkningskriterier i andre lande.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

1992

Færdigretter pakket i modificeret atmosfære

Mikkelsen, B. E., Bjørn, H., Persson, B., Petersen, M., Sørensen, A. & Trolle, E., 1992, Færdigretter pakket i modificeret atmosfære.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning