• A.C. Meyers Vænge 15, A, -

    2450 København SV

    Danmark

1985 …2019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1985 2019

Filter
Paper uden forlag/tidsskrift
2018
23 Downloads (Pure)

More organic food on the public plate – need for a New Public Governance? WG 2. Institutional food procurement and school feeding programmes: exploring the benefits, challenges and opportunities

Spyridon, F. & Mikkelsen, B. E., sep. 2018. 11 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

Åben adgang
Fil
food
sustainable development
stakeholder
food consumption
programme
23 Downloads (Pure)

The role of a venueised approach to encouraging citizen support for an urban food strategy – case insights from the Aalborg Gastronarium: WG1. Sustainable Food Systems: approaches, policies and practices

Mikkelsen, B. E., Nguyen, M., Haugaard, M. H. & Kruhøffer, J. B., sep. 2018. 8 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

Åben adgang
Fil
policy approach
food
citizen
science
experience
2012

The Public as political consumer: caseinsights from developing regional public food strategies in Danish Region Nord

Mikkelsen, B. E. & Ruge, D., 2012. 5 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

2010

Organic and healthy – two goals in one go

He, C. & Mikkelsen, B. E., 2010. 6 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

food
eating behavior
school
questionnaire
Denmark
2009
402 Downloads (Pure)

A whole school approach to healthy eating at school case findings from New Nordic Foodat School week

Mikkelsen, B. E., 2009. 4 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

Åben adgang
Fil
172 Downloads (Pure)

Does organic food intervention in the Danish schools lead to change dietary patterns? - results of a web based questionnaire survey among Danish school food coordinators

He, C. & Mikkelsen, B. E., 2009. 7 s.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

Åben adgang
Fil
2008

Can the effect of an intervention aiming at reducing food waste and increasing acceptability and food intake at hospital be sustained over time?

Mikkola, M. & Mikkelsen, B. E., 2008.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

Organic procurement policies and healthier eating at school – a dietary assessment methodology

Mikkelsen, B. E. & Hansen, M., 2008.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

24 Downloads (Pure)
Fil
2006
2005

Attitudes towards semiprocessed foods in the foodservice sector - results from a quantitative study in the Oresund region.

Mikkelsen, B. E., Lassen, A. & Friis, A., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

Corporate nutritional responsibility – Should food service take Responsibility for fighting overweight and obesity?

Mikkelsen, B. E., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

Skolemad som vej til sunde kostvaner

Mikkelsen, B. E., 2005.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

2001
418 Downloads (Pure)

Matching the nutritional needs of hospitals through catering practices

Mikkelsen, B. E., 2001.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

Fil
1998

Anvendelse af økologiske fødevarer i Københavns Amts institutioner.

Mikkelsen, B. E., 1998.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

1993

Ressource management in the Food Service Industry

Lassen, A. & Mikkelsen, B. E., 1993.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

1992

Kartofler i catering: Paper udarbejdet til Landbrugsministeriets seminar omlevnedsmiddelforskning

Mikkelsen, B. E., 1992.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

1991

Catering for the Elderly: Paper til Int'l Workshop on Community Nutrition

Zinck, O. & Mikkelsen, B. E., 1991.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning

Storkøkkener og emballage. Paper præsenteret på Dybfrosrådets Emballagekonference.

Mikkelsen, B. E., 1991.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskning