• A.C. Meyers Vænge 15, A, -

    2450 København SV

    Danmark

1985 …2019
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Publikationer 1985 2019

Filter
Andet bidrag
2004

Fødevareindustri, forskere og myndigheder - partnere for sundere kostvaner?

Mikkelsen, B. E. & Trolle, E., 2004, 2 s.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

2002

Anvendelse af økologiske fødevarer i kommuner og amter

Nielsen, T., Heine Kristensen, N., Mikkelsen, B. E., Fødevaredirektoratet, Danmark & Danmarks Tekniske Universitet, 2002, Fødevaredirektoratet.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

Mad til børn i daginstitutioner og skoler

Jeppesen, Z., Mikkelsen, B. E., Møller Christensen, L., Fødevaredirektoratet, Danmark & Økonomaforeningen, 2002, Storkøkkencentret, Ernæringsafdelingen, Fødevaredirektoratet.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

1998

Miljøstyring i catering: teknologi, organisation, medarbejdere

Mikkelsen, B. E. & Veterinær- og fødevaredirektoratet, Danmark, 1998, Veterinær- og fødevaredirektoratet, Institut for fødevareundersøgelser og ernæring - Storkøkkencentret.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

1996

Det by-økologiske eksperiment Bo-90: vi spiser også røde pølser

Mikkelsen, B. E. & Lylloff, D., 1996, Nørrebro Nærsyn.

Publikation: AndetAndet bidragForskning

1993

Kartofler i catering: rapport fra et projekt under Landbrugsministeriets Levnedsmiddelforskningsprogram

Sølling, H. V., Mikkelsen, B. E. & Levnedsmiddelstyrelsen, Danmark, 1993, Storkøkkencentret, Instituttet for Levnedsmiddelkemi og Ernæring, Levnedsmiddelstyrelsen.

Publikation: AndetAndet bidragForskning