Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsprofil

Asger Bjørn Jørgensen modtog en kandidatgrad i energiteknologi med specialisering i effektelektronik i 2016 og en PhD-grad i 2019, begge fra Aalborg Universitet, Danmark. I 2015 var han kandidatstuderende på University of New South Wales (UNSW), Australien, og i 2018 var han gæste-forsker hos FREEDM Systems Center på North Carolina State University (NCSU), USA.

Han er nu ansat som Adjunkt hos AAU Energy, Aalborg Universitet, hvor han leder Center of Digitalized Electronics (CoDE) støttet af Poul Due Jensens Fond. De primære forskningsområder er anvendelse af nye halvleder-komponenter i effektelektronik samt reduktion af udviklingstid ved brug af digitale prototyper og multifysik simuleringssoftware.

Ekspertise relateret til FN’s Verdensmål

I 2015 blev FN's medlemslande enige om 17 Verdensmål til at bekæmpe fattigdom, beskytte planeten og sikre velstand for alle. Denne persons arbejde bidrager til følgende verdensmål:

  • Verdensmål 7 - Bæredygtig energi
  • Verdensmål 9 - Industri, innovation og infrastruktur
  • Verdensmål 13 - Klimaindsats

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.