Liselotte Madsen

  • Fibigerstræde 4, 76

    9220 Aalborg Ø

    Danmark

19962021

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsprofil

Liselotte Madsen er professor (MSO) i skatteret ved juridisk institut, AAU. Liselotte Madsens forskningsinteresser spænder vidt. Hendes ph.d.-afhandling omhandlede beskatning af personselskaber, men siden har hun også interesseret sig for bl.a. beskatning af lønmodtagere, familiebeskatning, selskabsbeskatning og international skatteret. Hun er tilknyttet den offentligretlige forskningsgruppe. Siden foråret 2018 har hun været  projektleder på Forskningsprojektet Skattely 2.0. Projektet er et samarbejde mellem AAU og Skattestyrelsen. Yderligere har Liselotte Madsen en bevilling fra Nordisk skattevidenskabelig Forskningsråd, hvor hun arbejder på et projekt om generationsskifte i familieejede virksomheder i et nordisk perspektiv.

Liselotte er forfatter til et betydeligt antal skatteretlige publikationer og flere bøger, herunder medforfatter til Lærebog om indkomstskat. Hun kommenterer Selskabsskatteloven hos Karnov i samarbejde med professor Erik Werlauff. Liselotte er aktiv i forskellige skatteretlige organisationer, herunder medlem af Nordisk Skattevidenskabelig Forskningsråd, medlem af repræsentantskabet i Dansk Skattevidenskabelig Forening (DSF)og medlem af European Association of Tax Law Professors (EATLP). Liselotte er yderligere viceinstitutleder og studieleder på juridisk institut, AAU.

Undervisningsprofil

Liselotte Madsen er fagansvarlig for alle skatteretlige fag på juridisk institut. Det drejer sig om fagene Grundlæggende skatteret, Realisationsbeskatning, Selskabsskatteret, Casebaseret international skatteret, Transfer Pricing i multinationale selskaber, Momsret og Punktafgifter. Yderligere er hun fagansvarlig på faget Virksomhedsoverdragelse.

Liselotte Madsen har lang undervisningserfaring fra forskellige skatteretlige fag på HA (jur.), BA (jur) og cand.merc.aud. 

Liselotte Madsen er viceinstitutleder og studieleder og underviser derfor ikke i øjeblikket.

Administrativ profil

Liselotte Madsen er viceinstitutleder og studieleder.

Ph.d.-vejledning

Liselotte Madsen er ph.d.-vejleder for Rune Engberg Christensen

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.
Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.