Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsprofil

Martin Morelli er seniorforsker på BUILD, Aalborg Universitet i København. Han er civilingeniør inden for bygningsretningen fra Danmarks Tekniske Universitet og har ligeledes en ph.d. fra DTU omhandlende energirenoveirng.

Martin indgår i BUILD's hold af bygningsfysikere, hvor han har specialiseret sig inden for varme og fugt i bygninger og konstruktioner, og kan bl.a. udføre varme og fugtberegninger. Martin arbejder desuden med vådrum herunder prøvninger i laboratorium af vådrumssystemer og undertagsprodukter. Martin har desuden et stort kendskab til bygningsenergi og indeklima, da han har arbejdet med området som rådgivende ingeniør.

Martin er medlem af CIB W080 arbejdsgruppe om holdbarhed.

Han har udgivet flere publikationer bl.a. SBi-anvisninger og videnskabelige artikler, men er også reviewer på internationale tidsskrifter og konferencer. Han underviser på BUILD-kurser om Vådrum og Tage, men er også en fremtræden underviser på Master i Bygningsfysik uddannelsen.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.
  • 1 Lignende profiler

Netværk

Klik på punkterne for at se detaljerne.