20152019

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.

  • 10 Lignende profiler

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Publikationer

  • 4 Tidsskriftartikel
  • 1 Ph.d.-afhandling
  • 1 Konferenceartikel i proceeding

Menu Planning based on the MRC-Gudiance to Increase Energy and Protein Intake in Nutritional Risk Patients by Development and Test of the Kulina-Model

Bidragets oversatte titel: Menu planlægning baseret på MRC- guiden til øgning af energi og protien indtaget hos patienter i ernæringsmæssig risiko ved udvikling og test af Kulina-modellenMortensen, M. N., 2019, Aalborg Universitetsforlag. 65 s. (Aalborg Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Ph.D.-Serien).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandling

Åben adgang
Fil
15 Downloads (Pure)

Protein and energy intake improved by in-between meals: An intervention study in hospitalized patients

Mortensen, M. N., Larsen, A. K., Skadhauge, L. B., Høgsted, R. H., Beermann, T., Cook, M. E., Rasmussen, H. H., Mikkelsen, B. E. & Holst, M., 1 apr. 2019, I : Clinical Nutrition ESPEN. 30, s. 113-118 6 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Catering for patients at nutritional risk using in-between meals: an evidence-based multidisciplinary menu planning approach

    Mortensen, M. N., Larsen, A. K., Holst, M., Rasmussen, H. H., Skadhauge, L. B., Beermann, T., Høgsted, R. H. & Mikkelsen, B. E., 2017, Proceedings from 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences: July 5‐7th 2017 Aalborg University Copenhagen ‐ Exploring Future Foodscapes. Mikkelsen, B. E., Ofei, K. T., Tvedebrink, T. D. O., Romani, A. Q. & Sudzina, F. (red.). Captive Food Studies, AAU, s. 221- 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

  • 5 Citationer (Scopus)

    Protein and energy intake improved by breakfast intervention in hospital

    Beermann, T., Mortensen, M. N., Skadhauge, L. B., Høgsted, R. H., Rasmussen, H. H. & Holst, M., 2016, I : Clinical Nutrition ESPEN. 13, s. e23-e27 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

    2 Citationer (Scopus)