Projekter pr. år
Samarbejde i de sidste fem år
-
LEAF2FOOD: Unraveling the importance of processing green leafy biomass for the technofunctional properties of food proteins.
Lübeck, M. (PI (principal investigator)), Gregersen, S. (CoI (co-investigator)), Jørgensen, M. K. (CoI (co-investigator)), Wimmer, R. (CoI (co-investigator)), Jørgensen, A. K. (Projektdeltager), Orlien, V. (CoI (co-investigator)) & Johansson, E. (CoI (co-investigator))
01/01/2025 → 31/08/2027
Projekter: Projekt › Forskning
-
HQProtein: Development of high quality grass-protein foods
Lübeck, M. (CoPI), Jørgensen, M. K. (Projektdeltager), Gregersen, S. (Projektdeltager), Jørgensen, A. K. (Projektdeltager), Mattsson, T. (Projektdeltager), Orlien, V. (PI (principal investigator)), Olsen, K. (Projektdeltager), Frøst, M. B. (Projektdeltager), Lübeck, P. S. (Projektdeltager), Olsen, M. (Projektdeltager), Brøns, L. (Projektdeltager) & Jørgensen, M. (Projektdeltager)
01/01/2023 → 31/12/2025
Projekter: Projekt › Forskning
-
Græs4Food: Udvikling af en membranproces til raffinering af højkvalitets fødevareprotein fra kløvergræs og lucerne
Lübeck, M. (PI (principal investigator)), Stephensen Lübeck, P. (CoI (co-investigator)), Heiske, S. U. (Projektdeltager), Jørgensen, M. K. (CoI (co-investigator)), Jørgensen, A. K. (Projektdeltager), Gregersen, S. (Projektdeltager) & Mattsson, T. (Projektdeltager)
01/07/2020 → 31/12/2024
Projekter: Projekt › Forskning
-
Biorefinement of Green Leaves: Using Membrane Filtration to Produce Feed and High-Quality Food-Grade Proteins
Jørgensen, A. K., Mattsson, T., Gregersen Echers, S., Olsen, M., Stephensen Lübeck, P., Lübeck, M. & Jørgensen, M. K., 2025.Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskrift › Poster › Forskning
-
Highly Functional Ingredients from Underutilised Green Biomass via Gentle Filtration: Application in Complex Food Systems
Echeverria-Jaramillo, E., Jørgensen, A. K., Jørgensen, M. K., Mattsson, T., Gregersen Echers, S., Stephensen Lübeck, P., Lübeck, M. & Orlien, V., 2025.Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskrift › Poster › Forskning
-
Biorefinement of Green Leaves: Using Membrane Filtration to Produce Feed and High-Quality Food-Grade Proteins
Jørgensen, A. K., Mattsson, T. (Medlem af forfattergruppering), Gregersen Echers, S. (Medlem af forfattergruppering), Olsen, M. (Medlem af forfattergruppering), Stephensen Lübeck, P. (Medlem af forfattergruppering), Lübeck, M. (Medlem af forfattergruppering) & Jørgensen, M. K. (Medlem af forfattergruppering), 11 jun. 2024. 1 s.Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskrift › Poster › Forskning
-
Production of Feed and High-Quality Food-Grade Proteins by Membrane Filtration
Jørgensen, A. K., Mattsson, T., Gregersen Echers, S., Olsen, M., Stephensen Lübeck, P., Lübeck, M. & Jørgensen, M. K., 2024.Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskrift › Poster › Forskning
-
Ultra- and diafiltration for concentration and purification of high-quality food protein extracts from clover grass
Jørgensen, A. K., Mattsson, T., Gregersen Echers, S., Olsen, M., Stephensen Lübeck, P., Lübeck, M. & Jørgensen, M. K., 9 sep. 2024, Euromembrane 2024 Book of Abstracts.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceeding › Konferenceabstrakt i proceeding › Forskning
Åben adgang1 Downloads (Pure)
-
Græs – Fremtidens fødevare? Bioraffinering og membranfiltrering
Jørgensen, A. K. (Foredragsholder)
23 apr. 2025 → 25 apr. 2025Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Biorefinement of green leaves to produce feed and high-quality food-grade proteins using membrane filtration
Jørgensen, A. K. (Foredragsholder), Mattsson, T. (Andet), Gregersen, S. (Andet), Olsen, M. (Andet), Stephensen Lübeck, P. (Andet), Jørgensen, M. K. (Andet) & Lübeck, M. (Andet)
7 jun. 2024Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
-
Græs – Fremtidens fødevare? Bioraffinering og membranfiltrering
Jørgensen, A. K. (Foredragsholder)
22 apr. 2024 → 24 apr. 2024Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Græs – fremtidens fødevare? Bioraffinering og membranfiltrering
Jørgensen, A. K. (Foredragsholder) & Lübeck, M. (Andet)
1 nov. 2023Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Foredrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed
-
Grass! A delicious plant where tasty protein can be recovered by membrane filtration and used for food.
Holt, C. (Foredragsholder), Veje, M. H. (Andet), Jørgensen, A. K. (Andet), Lübeck, M. (Andet), Stephensen Lübeck, P. (Andet) & Jørgensen, M. K. (Andet)
1 dec. 2021Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidrag › Konferenceoplæg
Presse/medier
-
Udvinding af fødevareproteiner fra kløvergræs ved membranteknologi
Lübeck, M., Jørgensen, M. K., Gregersen Echers, S., Jørgensen, A. K. & Stephensen Lübeck, P.
03/06/2025
2 elementer af Mediedækning
Presse/medie