Personlig profil

Forskningsprofil

Jesper Rindom Jensen er lektor ved Institut for Elektroniske Systemer på Aalborg Universitet, Danmark. Født i Ringkøbing i 1984, har han fulgt sin akademiske karriere på Aalborg Universitet, hvor han modtog både M.Sc. (med udmærkelse, 2009) og Ph.D. (2012) graderne. Hans akademiske karriere er suppleret med omfattende international erfaring, herunder stillinger som gæsteforsker i Canada, Tyskland og Storbritannien.

Kernen i hans professionelle karriere er Audio Analysis Lab på Aalborg Universitet, som han har ledet siden 2023 og været medlem af siden dets oprettelse i 2012. Hans forskning fokuserer primært på signalbehandlingsteori og metoder samt kunstig intelligens anvendelig i lydbehandling, og han har arbejdet med forskellige applikationer af dette som støjreduktion, spatial lyd, robot/drone audition, beamforming, sporing og lokalisation m.m.

Han har forfattet over 100 peer-reviewed artikler og medforfattet to bøger: "Speech Enhancement – A Signal Subspace Perspective" og "Signal Enhancement with Variable Span Linear Filters". Hans engagement i feltet understreges yderligere af hans tidligere og nuværende roller som Associate Editor af EURASIP Journal on Audio, Speech, and Music Processing og medlem af flere IEEE og EURASIP tekniske komitéer.

Tidligere anerkendt som et AAU Talent for fremvoksende forskningsledere og støttet af et konkurrencedygtigt postdoc-stipendium fra Danmarks Frie Forskningsfond, fortsætter han med at bidrage til og lede fremskridt inden for lydsignalbehandling. Han er dedikeret til at fremme innovation og ekspertise i forskning og vejlede den næste generation af ingeniører og forskere inden for dette dynamiske felt.

Fingerprint

Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde i de sidste fem år

Klik på punkterne for at se detaljerne.