Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.

  • 11 Lignende profiler

Netværk Klik på punkterne for at se detaljerne.

Publikationer

Protein and energy intake improved by in-between meals: An intervention study in hospitalized patients

Mortensen, M. N., Larsen, A. K., Skadhauge, L. B., Høgsted, R. H., Beermann, T., Cook, M. E., Rasmussen, H. H., Mikkelsen, B. E. & Holst, M., 1 apr. 2019, I : Clinical Nutrition ESPEN. 30, s. 113-118 6 s.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  • Sygepleje og ernæring

    Skadhauge, L. B. & Holst, M., 2019, Sygepleje & klinisk beslutningstagen: Bind 1. Hundborg, S. (red.). 1. udg. København: FADL's Forlag, Bind 1. s. 432-456

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

    Ernæring til patienter i strålebehandling

    Michelsen, L., Christensen, B. L., Kristensen, L. & Skadhauge, L. B., 2018, I : Fokus paa Kraeft og Sygepleje. 38, 1, s. 24-27 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

    The electronical health record supports good nutritional practice

    Bünger, S. A., Kaasby, K., Skadhauge, L. B., Eck, K. & Kristensen, H., 2018, s. 52-53. 2 s.

    Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

    Catering for patients at nutritional risk using in-between meals: an evidence-based multidisciplinary menu planning approach

    Mortensen, M. N., Larsen, A. K., Holst, M., Rasmussen, H. H., Skadhauge, L. B., Beermann, T., Høgsted, R. H. & Mikkelsen, B. E., 2017, Proceedings from 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences: July 5‐7th 2017 Aalborg University Copenhagen ‐ Exploring Future Foodscapes. Mikkelsen, B. E., Ofei, K. T., Tvedebrink, T. D. O., Romani, A. Q. & Sudzina, F. (red.). Captive Food Studies, AAU, s. 221- 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review