Billede af Mohamed Mahmoud Hamdy Mohamed Abdelhafiz

9220 Aalborg Ø

20172019

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Fingerprint Fingerprint er automatisk genererede koncepter, som stammer fra personprofilernes indhold. Det opdateres løbende med nye registreringer.

• 5 Lignende profiler

• 1 Konferenceartikel i proceeding
  • 1 Konferenceabstrakt i proceeding
  • 1 Konferenceabstrakt til konference

Bio-inspired tendon driven mechanism for simultaneous finger joints flexion using a soft hand exoskeleton

Abdelhafiz, M., Spaich, E. G., Dosen, S. & Struijk, L. N. S. A., 2019, 2019 IEEE 16th International Conference on Rehabilitation Robotics, ICORR 2019. IEEE, s. 1073-1078 6 s. 8779547. (I E E E International Conference on Rehabilitation Robotics. Proceedings, Bind 16).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceartikel i proceedingForskningpeer review

• Mechanisms for tendon actuated soft hand orthosis: a comparison

Abdelhafiz, M., Struijk, L. N. S. A., Dosen, S. & Spaich, E. G., jun. 2019.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Design of a tendon network for a dexterous assistive glove

Abdelhafiz, M. H., Struijk, L. N. S. A., Dosen, S. & Spaich, E. G., 2017, 6th Aalborg U Robotics Workshop, 27 November 2017, Aalborg, Denmark. s. 8 1 s.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskning